GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του δήμου Αθηναίων στην κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς

Απαντώντας στο non paper της κυβέρνησης που αναφέρεται σε πλειστηριασμό κατοικίας στην Αθήνα, ο Δήμος Αθηνών διαψεύδει κατηγορηματικά όσα...


Απαντώντας στο non paper της κυβέρνησης που αναφέρεται σε πλειστηριασμό κατοικίας στην Αθήνα, ο Δήμος Αθηνών διαψεύδει κατηγορηματικά όσα μεταδίδονται από ραδιοτηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης, περί εκτέλεσης πλειστηριασμού κατοικίας, σημειώνοντας ότι είναι εντελώς ανυπόστατα. 

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων τονίζει ότι κανένας πλειστηριασμός κατοικίας δεν έχει γίνειστην Αθήνα και προτείνει στο Μέγαρο Μαξίμου να αλλάξει τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων αν διαφωνεί με τις διαδικασίες του.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αν το Μέγαρο Μαξίμου διαφωνεί με τις διαδικασίες που προβλέπει ο Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, ας τον αλλάξει. Κυβέρνηση είναι. Υποδείξεις κοινωνικής ευαισθησίας από την κυβέρνηση, στην τρέχουσα συγκυρία, ιδίως προς τον δήμο Αθηναίων, περισσεύουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση