GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει η Αστυνομία για το θάνατο των προσφύγων στο Ωραιόκαστρο

Επίσημη ανακοίνωση για το χθεσινό δυστύχημα στο Ωραιόκαστρο το οποίος είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο μίας γυναίκας πρόσφυγα και του ανή...


Επίσημη ανακοίνωση για το χθεσινό δυστύχημα στο Ωραιόκαστρο το οποίος είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο μίας γυναίκας πρόσφυγα και του ανήλικου γιου της, εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπως την παρουσιάζει το thestival.gr.

Αναλυτικά:

"Βραδινές ώρες χθες (16-10-2016), στο 3ο χλμ Παλαιάς Συμμαχικής Οδού, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος ημεδαπός, παρέσυρε τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 32, 9 και 12 ετών (γυναίκα, αγόρι, κορίτσι αντίστοιχα), με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο πρώτων και τον ελαφρύ τραυματισμό της τρίτης.

Με αφορμή το δυστύχημα, ομάδα ατόμων από δομή φιλοξενίας που βρίσκεται στην περιοχή, επιτέθηκαν κατά του 76χρονου οδηγού και αστυνομικών που τον είχαν συλλάβει, έθεσαν φωτιά στο όχημα του, ενώ προκάλεσαν φθορές σε τρία ακόμα οχήματα ( ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. και Ι.Χ.Ε.) και επιτέθηκαν κατά πληρώματος Ε.Κ.Α.Β. και ενισχυτικών αστυνομικών δυνάμεων, που κατέφθασαν στο σημείο.

Τραυματίστηκαν ο 76χρονος οδηγός, δύο μέλη του πληρώματος του Ε.Κ.Α.Β και δυο αστυνομικοί .

Προανάκριση για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος ενεργείται από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ενώ για τα μετέπειτα συμβάντα από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση