GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Ο Δαβάκης καταφεύγει σε ασύστολα ψεύδη

«Ο κ. Δαβάκης παίζει πρωτοφανή μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, στους οποίους η συγκυβέρνηση Νέας ...


«Ο κ. Δαβάκης παίζει πρωτοφανή μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, στους οποίους η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ, της οποίας ήταν μέλος, έκοψε το 35% των μισθών» αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε ανακοίνωσή του, απαντώντας στις δηλώσεις του υπευθύνου του τομέα Άμυνας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Δαβάκη.
«Καταφεύγει σε ασύστολα ψεύδη, αναζητώντας απεγνωσμένα τρόπους να ασκήσει αντιπολίτευση.
Τα ισοδύναμα μέτρα, τα οποία επικαλείται ο κ. Δαβάκης, εστάλησαν στο Υπουργείο Οικονομικών στις 16 Σεπτεμβρίου 2016 με το έγγραφο: Φ.800/323/136859/Σχέδιο 2722/16.09.2016 - ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ.
Αν κάποιοι δεν σέβονται τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο κ. Δαβάκης και το κόμμα του. Είναι άδικο και για τη Νέα Δημοκρατία να εκπροσωπείται από τον κ. Δαβάκη, που είτε δεν κατανοεί είτε παίζει το παιχνίδι του παραλόγου» καταλήγει ο κ. Καμμένος.

3 σχόλια

  1. Καμμένος Έχουμε «Plan B»
    Τι δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη

    Διαφωνεί με τον Βαρουφάκη με το «60-70%» του μνημονίου, αλλά και με την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας - Θα χρηματοδοτηθούμε από τις ΗΠΑ, την Ρωσία και την Κίνα, εξήγησε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Έχουμε «Plan B», δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Ανατροπή» στο Mega, ο κύριος Καμμένος τόνισε πως μπορεί να υπάρξει χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ, την Ρωσία και την Κίνα.
    ================================================

    «Εχω πολύ καλή σχέση με τη Ρωσία.
    Συζητάμε με τους Ρώσους για το Plan B. Σκέφτονται να άρουν το εμπάργκο στα ελληνικά προϊόντα και να ξαναρχίσουν τις εισαγωγές», δήλωσε, μεταξύ άλλων, προσθέτοντας πως «μας ενδιαφέρει η συνεργασία για τον αγωγό με τους Ρώσους».

    Ο κ. Καμμένος, ακόμη, είπε πως διαφωνεί με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, με το «60-70%» του μνημονίου, αλλά και με την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας.
    «Το να έχουμε διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι φυσιολογικό. Στις κόκκινες γραμμές δεν κάνουμε πίσω. Αυτή είναι και η συμφωνία που κάναμε με τον κ. Τσίπρα», δήλωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως «δεν υπογράψαμε χαρτιά, δώσαμε λόγο τιμής».
    «Δεν είμαι ούτε ομοβοφικός ούτε ρατσιστής ούτε αντισημίτης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
    Οσον αφορά, επίσης, στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΚΚΕ, ο κ. Καμμένος απάντησε χαρακτηριστικά: «Γιατί όχι; Με όλους τους Ελληνες».
    Σχετικά δε με την υπόθεση χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, ο υπουργός Αμυνας είπε πως «εξέλιξη με Χαϊκάλη δεν είχαμε, αλλά ο κ. Ντογιάκος θα προσπαθήσει να βάλει αυτή την υπόθεση στον κάδο των αχρήστων».
    «Πρέπει να δούμε ποιοι έκαναν αυτά τα παιχνίδια», συνέχισε, τονίζοντας ότι θα υπάρξουν περαιτέρω κινήσεις ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
    NBράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χρεοκοπία είναι προ των πυλών... και η κυβέρνηση υπογράφει αμυντικές δαπάνες 500 εκατ. δολ.!!!

    Λεφτά υπάρχουν για όπλα αλλά όχι για… βούτυρο για τα παιδιά που πεινάνε.

    Ότι ο ελληνικός στρατός χρειάζεται ανανέωση είναι γνωστό. Ότι η Ελλάδα χρειάζεται πάντα να είναι έτοιμη για πόλεμο προκειμένου να διαφυλάξει την ειρήνη είναι επίσης γνωστό. Αλλά ενώ έχουμε… ανθρωπιστική κρίση που λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το κράτος έχει κάνει ριφιφί στα ταμεία και τους οργανισμούς προκειμένου να μαζέψει τα αποθεματικά τους για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, και την ίδια ώρα να υπογράφουμε συμβάσεις για εξοπλιστικά, αυτό δεν χωνεύεται.
    Είναι απίστευτος ο κυνισμός του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου. Ενώ η χώρα χάνεται, η χρεοκοπία είναι προ των πυλών, δεν υπάρχει φράγκο και περνάνε νομοσχέδια για δήθεν αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αυτοί υπογράφουν αμυντικές δαπάνες 500 εκατ. δολάρια και μάλιστα δίνουν και προκαταβολή 45 εκατ. ευρώ. Λεφτά υπάρχουν για όπλα αλλά όχι για… βούτυρο για τα παιδιά που πεινάνε.
    Έτσι δε λέει ο ΣΥΡΙΖΑ;
    Ότι υπάρχουν στα σχολεία παιδιά που λιποθυμούν;

    Πώς δίνει λεφτά στην αμερικανική εταιρεία Lockheed και δεν τα μοιράζει στον κόσμο; Δεν είναι αριστερή κυβέρνηση;
    Και γιατί κατηγορούσε τους προηγούμενους για τις αμυντικές δαπάνες και τώρα κάνει το ίδιο; Και τέλος: Τ
    ο ταξίδι του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ και η πρόταση για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου είχε ως κερασάκι στην τούρτα και 500 ψωροεκατομμύρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Αγράμματος και αιθεροβάμων.

    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ;
    ========================================
    Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του.

    Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές.

    Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν;

    Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις;

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος;

    Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη;

    Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση