GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Έπεσε η (ψευδ)οροφή στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου!

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό αντίκρισαν χτες το βράδυ οι γιατροί κι οι ασθενείς του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου όταν είδαν να υποχωρε...


Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό αντίκρισαν χτες το βράδυ οι γιατροί κι οι ασθενείς του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου όταν είδαν να υποχωρεί η ψευδοροφή του κτιρίου.
Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ όταν η ψευδοροφή δεν άντεξε από την υγρασία και έπεσε με δυο κομμάτια να προσγειώνονται στον χώρο που βρίσκεται το εκκλησάκι του νοσοκομείου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο χώρος και να διακοπεί το ρεύμα για είκοσι λεπτά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζημιά προκλήθηκε από το χώρο συνεδριάσεων, όταν ο σωλήνας νερού από το επιτοίχιο μηχάνημα ψύξης – θέρμανσης διάλυσε κυριολεκτικά, επειδή «ήταν σαπούνι», με αποτέλεσμα να προκληθεί η ζημιά.
Περίπου στις 10:30 το βράδυ η κατάσταση είχε τεθεί υπό έλεγχο, χάρη στην μεγάλη κινητοποίηση, ενώ οι πρώτες ενδείξεις, περιόριζαν τις ζημιές σε διάφορα υλικά αλλά οι πληροφορίες ανέφεραν πως δεν είχαν φθαρεί ιατρικά μηχανήματα από ιατρεία όπως ο εγκεφαλογράφος που κοστίζει μερικές χιλιάδες ευρώ.
Πηγή: anatolh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση