GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ζωή στο πλευρό του Ζαν Λυκ Μελανσόν...

Στη Lille της Γαλλίας μεταβαίνει σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσκεκλημένη του Ζαν Λυκ Μελανσόν στο εθνικής εμβέλειας συνέδριο της καμπ...

Στη Lille της Γαλλίας μεταβαίνει σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσκεκλημένη του Ζαν Λυκ Μελανσόν στο εθνικής εμβέλειας συνέδριο της καμπάνιας του "Γαλλία Ανυπότακτη" για τις Προεδρικές Εκλογές του 2017.
Όπως ανακοινώθηκε, η  Ζωή θα μιλήσει στο Συνέδριο αύριο το πρωί, ακριβώς πριν την κεντρική ομιλία του Ζαν Λυκ Μελανσόν.  Ζωή και Ζαν Λυκ συνεργάζονται στενά από τον Αύγουστο του 2015, όταν πήραν την κοινή πρωτοβουλία "Plan B" ως απάντηση στους εκβιασμούς της Ε.Ε. και την υποταγή του επιτελείου Τσίπρα.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής έχουν ήδη γίνει συνεδριάσεις εργασίας στο Παρίσι και τη Μαδρίτη, ενώ επίκειται τον ερχόμενο μήνα συνεδρίαση στην Κοπεγχάγη. Μέσα από τις συναντήσεις αυτές χτίζεται ένα πανευρωπαϊκό μέτωπο ριζοσπαστικής απάντησης στους τραπεζικούς και οικονομικούς εκβιασμούς και στην βίαιη επιβολή λιτότητας και αντιδημοκρατικής διακυβέρνησης στους Ευρωπαϊκούς λαούς. Στο μέτωπο αυτό συμμετέχει ενεργά η Πλεύση Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση