GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μοντέλα της Στέλλα Μακάρτνεϊ χόρεψαν στο τέλος του σόου στο Παρίσι

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Στέλλα Μακάρτνεϊ επιβεβαίωσε ότι οι οίκοι μόδας γίνονται ολοένα και περισσότερο εταιρείες ψυχαγωγίας, καθώς...


Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Στέλλα Μακάρτνεϊ επιβεβαίωσε ότι οι οίκοι μόδας γίνονται ολοένα και περισσότερο εταιρείες ψυχαγωγίας, καθώς έκλεισε το σόου της στο Παρίσι με τα μοντέλα της να στροβιλίζονται και να χορεύουν, σαν χορεύτριες σε μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ.
Οι οίκοι μόδας εντείνουν την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσελκύσουν νέους πελάτες – τους αγοραστές του αύριο – οι οποίοι περνούν περισσότερο χρόνο on line απ' ό,τι παρακολουθώντας τα παραδοσιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως η τηλεόραση, ή διαβάζοντας περιοδικά μόδας.
Η Στέλλα Μακάρτνεϊ είναι μία από τις πιο δραστήριες σχεδιάστριες μόδας στο Instagram με περισσότερους από τρία εκατομμύρια ακόλουθους. Πέρσι κάλεσε καλλιτέχνες για να δημοσιεύσει φωτογραφίες του σόου της στο Instagram και η παρουσία τους αύξησε τη δημοσιότητα του οίκου σε όλο τον κόσμο.
«Είναι σημαντικό το σόου να είναι διασκεδαστικό» δήλωσε στο Reuters η σχεδιάστρια μετά το χθεσινοβραδινό σόου στο Παρίσι.«Είμαι αιρετική, είμαι από τη Βρετανία, θέλω να διασκεδάζω, θέλω να το απολαμβάνω, αυτό κάνουμε στην πατρίδα».
Στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι κυριάρχησαν τα αθλήματα, όσοι παρακολούθησαν το σόου του Ντιορ είδαν και ξιφομαχία.
Η Στέλλα Μακάρτνεϊ έδωσε έμφαση στη γυμναστική.Τα μοντέλα εμφανίστηκαν με αθλητικά κορμάκια και φαρδιά παντελόνια.
Στο τέλος του σόου τα μοντέλα σχημάτισαν κύκλους ή σειρές και χόρεψαν για δέκα λεπτά υπό τoυς ήχους αφρο-ηλεκτρονικής μουσικής.
«Ήταν μαγικά, ήταν από τα σόου που θέλεις να πάρεις μέρος ως μοντέλο» δήλωσε η Ναταλία Βοντιάνοβα, ηθοποιός και μοντέλο.«Ήταν πολύ ωραία να βλέπεις τα κορίτσια να δείχνουν την αληθινή προσωπικότητά τους» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση