GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΒΟΥΛΙΑΞΕ ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της ΓΣΕΒΕΕ...

Δυσάρεστη έκπληξη για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσαν τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου στη Γενική Συνομοσπονδία ...

Δυσάρεστη έκπληξη για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσαν τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου στη Γενική Συνομοσπονδία Ελλήνων Βιοτεχνών και Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Η ΑΣΚΕΒΕ - Συνεργαζόμενοι Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, η οποία στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και ήταν δεύτερη στις προηγούμενες εκλογές, βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση με αποτέλεσμα το ποσοστό της να πέσει από το 21,4% στο 14,55% και να βρεθεί στην τρίτη θέση, πίσω από τις παρατάξεις που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. Οι έδρες που καταλαμβάνει στο διοικητικό συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ μειώθηκαν στις 7 από τις 11 που είχε το 2013.

Μεγάλος κερδισμένος των εκλογών ήταν η παράταξη της ΠΑΣΚΜΜΕ που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ η οποία συγκέντρωσε το 50,7% των ψήφων αυξάνοντας το ποσοστό της κατά 2,7% και τον αριθμό των εδρών της σε 27 από 25 το 2013. Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

Ποσοστιαία τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψε η ΔΑΚΜΕ (ΝΔ) η οποία αύξησε το ποσοστό της στο 16,43% από 12,66% το 2013 και τον αριθμό των εδρών της σε 8 από 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση