GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σέλφι αντί προστίμου στον Σβαρτσενέγκερ από τη γερμανική αστυνομία

Προβλήματα με την αστυνομία της Γερμανίας αντιμετώπισε ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας και σούπερ σταρ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Σύμφω...


Προβλήματα με την αστυνομία της Γερμανίας αντιμετώπισε ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας και σούπερ σταρ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.
Σύμφωνα με την αστυνομία του Μονάχου, αστυνομικός σταμάτησε τον σωματοφύλακα και τον 69χρονο πρώην πρωταθλητή του μπόντι μπίλντινγκ καθώς παραβίασαν τους κανόνες κυκλοφορίας στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου.
Ο Σβαρτσενέγκερ και ο σωματοφύλακάς του οδηγούσαν ποδήλατο μέσα στις πλατφόρμες του σταθμού κάτι που απαγορεύεται, και ο αστυνομικός τους σταμάτησε κάνοντας συστάσεις. Ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη, εξηγώντας ότι το έκανε αυτό καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με το περπάτημα.
Αντί προστίμου ο αστυνομικός αρκέστηκε σε μία σέλφι και μία σύντομη κουβεντούλα με τον σταρ και το συμβάν έληξε εκεί και ο «Εξολοθρευτής» αποχώρησε από τον κεντρικό σταθμό του Μονάχου σπρώχνοντας το ποδήλατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση