GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Διαστημική" απάτη με κληρονομιές και θύματα στην Ελλάδα

O Aμερικανός αστροναύτης, μέλος πληρώματος του διαστημικού λεωφορείου "Κολούμπια", ο οποίος σκοτώθηκε τον Φεβρουάριο του 2003...


O Aμερικανός αστροναύτης, μέλος πληρώματος του διαστημικού λεωφορείου "Κολούμπια", ο οποίος σκοτώθηκε τον Φεβρουάριο του 2003, ο Λονδρέζος "τραπεζίτης" ή "δικηγόρος", που ψάχνει τον κληρονόμο της "χρυσής" διαθήκης και τα "ορφανά" 20.000.000 ευρώ! Αυτά είναι τα τρία συστατικά της διαστημικής απάτης, που έχει στήσει άγνωστο κύκλωμα στην Αγγλία, με τρία θύματα (ήδη) στην Ελλάδα.
Μεγαλοεπιχειρηματίας στην Αθήνα, γυναίκα δημόσιος υπάλληλος και ακόμα ένας άνδρας, οι οποίοι πήγαιναν για "εξαργύρωση" (αδιανότητης) κληρονομιάς, έχασαν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους πάνω από μισό εκατομμύριο. Όταν διαπίστωσαν ότι πίσω από τα ουρανοκατέβατα χρήματα, που θα έρχονταν από το Λονδίνο ως κληρονομιές κάποιου πάμπλουτου μοναχικού θείου ή ενός νεκρού αστροναύτη (!) κρύβεται υπέρ απάτη ενός καλά οργανωμένου κυκλώματος ήταν αργά. Τα λεφτά τους εξαφανίστηκαν, όπως βέβαια, και ο κουβαρντάς "τραπεζίτης" από το Λονδίνο.
Όπως αποκαλύπτει η "Εspresso", μεταξύ των θυμάτων είναι ένας Αθηναίος επιχειρηματίας, μετρ του μανατζμεντ, ο οποίος πίστεψε τις υποσχέσεις του δήθεν διευθυντικού στελέχους της Loyds Banking Group για "αζήτητα" σχεδόν 20.000.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να κάνουν φτερά από τον λογαριασμό του 350.000 ευρώ.
Ήταν πριν από μερικούς μήνες όταν ο 55χρονος έλαβε e-mail δήθεν από τραπεζικό κατάστημα του Λονδίνου, το οποίο μεταξύ άλλων, ανέφερε: "Kαλημέρα, αγαπητέ (...). Το όνομά μου είναι δρ. Ντάγκλας Ράντκλιφ, επικεφαλής διευθυνητής του τραπεζικού καταστήματος (...).
Την έρευνα για λογαριασμό του 55χρονου ανέλαβε ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση