GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβολή της Διάσκεψης των Προέδρων ζητά ο Λεβέντης

Ολιγοήμερη αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο διάσκεψης των προέδρων στη Βουλή προτείνει η Ένωση Κεντρώων, προκειμένου να ανευρε...


Ολιγοήμερη αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο διάσκεψης των προέδρων στη Βουλή προτείνει η Ένωση Κεντρώων, προκειμένου να ανευρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ. Αναφέρει μάλιστα, ως κατάλληλο για τη θέση αυτή τον Σταύρο Δήμα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος "η Ένωση Κεντρώων καλεί τον κ. Τσίπρα να ματαιώσει την αυριανή διάσκεψη των Προέδρων με σκοπό την ανεύρεση νέας σύνθεσης κοινής αποδοχής για το ΕΣΡ".

»Προτείνουμε λοιπόν ολιγοήμερη αναβολή της διάσκεψης, έως ότου αναζητηθεί νέο πρόσωπο ως πρόεδρος του ΕΣΡ, πρόσωπο που να εγκρίνει και η ΝΔ. Αναφέρουμε μάλιστα τον κ. Σταύρο Δήμα ως κατάλληλο για την θέση του προέδρου του ΕΣΡ. Καλό είναι η κυβέρνηση πριν ανακοινώνει ονόματα να έρχεται σε επαφή και με τους αρχηγούς των υπολοίπων κομμάτων. Αν δεν γίνει λεπτός χειρισμός, η κυβέρνηση οδηγείται σε αδιέξοδο και η πολιτική μας ζωή σε ακραίες εντάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση