GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπεν Άφλεκ μιλάει για τα παιδικά του χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Η καριέρα του Άφλεκ ως ηθοποιός ξεκίνησε γύρω στα 20 του χρόνια και όπως είπε στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός γιατί αυτό δεν του προκάλεσε κα...


Η καριέρα του Άφλεκ ως ηθοποιός ξεκίνησε γύρω στα 20 του χρόνια και όπως είπε στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός γιατί αυτό δεν του προκάλεσε κανένα πρόβλημα στον ψυχισμό του.
«Ως παιδί έχω δουλέψει πολύ λίγο. Ευτυχώς που δεν συμμετείχα σε καμία ταινία, δεν έγινα διάσημος, δεν πήρα ναρκωτικά και δεν κατέληξα τρελός», δήλωσε ο 44χρονος σταρ.
Μιλώντας στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον «Tonight Show» ο σταρ του Χόλιγουντ θυμήθηκε τη συμμετοχή του ως παιδί σε μία εκπαιδευτική σειρά που ονομάζονταν «Ταξίδι του Μίμι» και τόνισε ότι τα παιδικά του χρόνια ήταν «φυσιολογικά», όπως πρέπει να είναι τα χρόνια για τα παιδιά αυτής της ηλικίας. «Ήταν μία εκπομπή που συνδύαζε επιστημονικά και μαθητικά θέματα με μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια που ένας νεαρός βίωνε μαζί με τους επιστήμονες. Η μητέρα μου, μού επέτρεψε να το κάνω αυτό και μετά μου είπε "τέλος γυρίζεις σπίτι"», ανέφερε.
Αν και είχε καλές αναμνήσεις από τα γυρίσματα της σειράς, που προβλήθηκε το 1984, ο ίδιος είπε ότι δεν θα επιτρέψει τα παιδιά του να κάνουν κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι ακόμα, γιατί πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσουν μία καριέρα.
«Θα έκανα τα πάντα για να αποφευχθεί αυτό», είχε δηλώσει ο Άφλεκ σε μία συνέντευξη που έδωσε το 2013 στο E! News λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά μου έχουν αρκετά προβλήματα και δεν θέλω να τους προσθέσω άλλα με το να εκτίθεται σε περιοδικά και εκπομπές».
Δείτε το βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση