GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλλιάνος: Δεν είμαι δεξιός, κεντρώος δηλώνω - ΒΙΝΤΕΟ

"Εγώ κεντρώος δηλώνω, δεν δηλώνω δεξιός. Ο κ.Μητσοτάκης έκανε άνοιγμα στο κέντρο. Αυτό εμένα με έπεισε. Δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι ...


"Εγώ κεντρώος δηλώνω, δεν δηλώνω δεξιός. Ο κ.Μητσοτάκης έκανε άνοιγμα στο κέντρο. Αυτό εμένα με έπεισε. Δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι ο δεξιός που από την Ένωση Κεντρώων, πήγα και το παίζω δεξιός" τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο "Ε".
Ο κ. Καλλιάνος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων, σημειώνοντας πως στο δεύτερο μισό της θητείας του ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, άλλαξαν όλα. "Συνέκλινε η πορεία του Λεβέντη και της Ένωσης Κεντρώων με αυτή του Τσιπρα. Τον Βασίλη Λεβέντη τον εκτιμώ, τον αγαπώ, αλλά πλέον διαφωνούμε πολιτικά 180 μοίρες."
Όπως τόνισε, ο κ. Τσίπρας "δεν είναι ώριμος πολιτικός, είναι πολιτικά ανίκανος και ερασιτέχνης"
Σε ό,τι αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε ότι άκουσε έναν σοβαρό και ταπεινό άνθρωπο που βλέπει τα προβλήματα της κοινωνίας και θέλει να βοηθήσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση