Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

  Η απάντηση του προέδρου του ΟΑΕΕ για τη Βουλγαρία - ΒΙΝΤΕΟ


  «Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου. Δεν είπα κάτι τέτοιο. Απλά εξηγούσα ότι από τη στιγμή που οι εισφορές θα υπολογίζονται με βάση το εισόδημα το νέο έτος και κάποιος έχει έδρα στη Βουλγαρία, κινδυνεύει να μην πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει σύνταξη στο τέλος του βίου του. Έτσι, ήταν μια προτροπή μου να μην εξαντλούμε όλη μας την ευρηματικότητα στο πως θα γλυτώνουμε την πληρωμή των φόρων» ανέφερε ο πρόεδρος του Οργανισμού Δημήτρης Τσακίρης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.
  Αφορμή για αυτή την απάντηση στάθηκε η δήλωση του διοικητή του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Δημήτρη Τσακίρη, στη Φλώρινα σε ενημερωτικές συναντήσεις για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό.
  Ο πρόεδρος του ΟΑΕΕ απαντώντας σε παράπονα ασφαλισμένων, φέρεται να είπε ότι από την 1 Ιανουαρίου θα αδυνατούν να ανταποκριθούν καθώς θα πρέπει να καταβάλλουν το 80% σε εισφορές, σημείωσε ότι όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί «ας πάρει την οικογένειά του και ας πάει στη Βουλγαρία».
  Δείτε το βίντεο:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Η απάντηση του προέδρου του ΟΑΕΕ για τη Βουλγαρία - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr