GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατρούγκαλος: Ενωμένοι μπορούμε να ξαναφέρουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη -ΒΙΝΤΕΟ

Στην Καλαμάτα βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, όπου παρακολούθη...


Στην Καλαμάτα βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, όπου παρακολούθησε την παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου.

Μετά τη λήξη της παρέλασης, ο κ. Κατρούγκαλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Τέτοιες μέρες μας δείχνουν ότι όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι μεγαλουργούν. Έχουμε πολλές μάχες μπροστά μας και για τη Δημοκρατία και για το Κράτος Δικαίου και για να ξαναφέρουμε ουσιαστικά τη χώρα μας πίσω, στην Ευρώπη».

Σε ερώτηση για τη μάχη με τα εργασιακά ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε ότι η μάχη πηγαίνει καλά, ενώ συμπλήρωσε ότι «αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε την Ελλάδα εκεί που ανήκει, δηλαδή στην κοινωνική Ευρώπη, με Ευρωπαϊκή κανονικότητα» και δήλωσε αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τους δανειστές που ζητούν πολλά απάντησε ότι ορισμένοι από αυτούς είναι ακραίοι, αλλά απομονώθηκαν σε άλλη διαπραγμάτευση, ενώ για τα Ασφαλιστικό δήλωσε ότι δεν ξανανοίγει αυτό το θέμα.

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση