GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Αρχιεπίσκοπος μεθάει με γυναίκες σε μπαρ και κάνει και ζημιές...

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από μια έξαλλη  νύχτα Ουκρανού αρχιεπίσκοπου, από τους ιεράρχες με μεγάλη επιρροή στη χώρα,  με ...


Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από μια έξαλλη  νύχτα Ουκρανού αρχιεπίσκοπου, από τους ιεράρχες με μεγάλη επιρροή στη χώρα,  με ποτά, γυναίκες και… τσαμπουκάδες, σε μπαρ.
Η κάμερα του νυχτερινού μαγαζιού στο Τερνόπιλ κατέγραψε τον Αρχιεπίσκοπο Mstyslav της Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας να έχει πετάξει τα ράσα, να φορά πολιτικά ρούχα και χορεύει μπλουζ αγκαλιά με διάφορες γυναίκες μεθυσμένος. Μάλιστα, λίγο αργότερα ο ίδιος και η παρέα του – επίσης ανώτατοι ιερωμένοι με πολιτικά – αρχίσουν να τσακώνονται άγρια και να δέρνονται μέσα στο μαγαζί.
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν κάποιος κάλεσε την αστυνομία.
Ο Αρχιεπίσκοπος αρχικά αρνήθηκε τα πάντα αλλά μετά – αφού είδε και ο ίδιος το ατράνταχτο βίντεο ντοκουμέντο - αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από το άναυδο ποίμνιο.
Η Ουκρανική Εκκλησία τον έστειλε σε ένα απομονωμένο μοναστήρι για να προσευχηθεί και να μετανοήσει, ενώ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει δική της έρευνα για το περιστατικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση