Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

  Έβγαλαν τη μητέρα της Άννυ από το δικαστήριο για να μην ακούσει τη φρίκη

  «Δεν έχω σκοτώσει το παιδί μου δεν είχα λόγο να το κάνω» είπε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο πατέρας της 4χρονης Άννυ, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ ή Σάββας χωρίς ωστόσο να αρνηθεί ότι την τεμάχισε.
  Κληθείς να εξιστορήσεις τα όσα έγιναν τις μοιραίες για τη ζωή του παιδιού ώρες, στο διαμέρισμα της Μιχάηλ Βόδα, αρνήθηκε να το κάνει. «Δεν θέλω να μιλήσω. Επειδή και εγώ δεν μπορώ να εξηγήσω και να καταλάβω τι έχει γίνει και γιατί το έχω κάνει... Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί η σύζυγος μου δεν θα το αντέξει. Δεν θέλω να μιλήσω . Θα λιποθυμήσω και εγώ...»
  Πρόεδρος : Τι πιστεύετε, ποια ήταν η αιτία του θανάτου;

  Κατηγορούμενος : Δεν μπορώ να πω δεν ξέρω και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να το εξηγήσω.

  Πρόεδρος : Γιατί δεν φωνάξατε κάποιο γιατρό;

  Κατηγορούμενος : Επειδή είχα πάθει σοκ .
  Η μητέρα της Άννυ , η οποία είναι επίσης κατηγορουμένη αντέδρασε στα λόγια του πρώην συντρόφου της φωνάζοντας "Γιατί ; Γιατί το σκότωσες το παιδί;"
  Την ίδια ώρα ο συγκατηγορούμενος φίλος του, Νικολάι τον κάλεσε να μιλήσει. Ο συνήγορος υπεράσπισης του Σάββα ζήτησε τη διακοπή της δίκης λέγοντας πως η οδηγία του προς τον εντολέα του είναι να μιλήσει.
  Τελικά ο κατηγορούμενος αποφάσισε να μιλήσει με την προϋπόθεση να μην είναι παρούσα η σύντροφος του. Η μητέρα της Άννυ αποχώρησε από την δικαστική αίθουσα και ο κατηγορούμενος ξεκίνησε και πάλι την απολογία του.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Έβγαλαν τη μητέρα της Άννυ από το δικαστήριο για να μην ακούσει τη φρίκη Rating: 5 Reviewed By: Press- gr