GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λοβέρδος για το ΙΕΚ Ξυνή: Να είναι αυστηρός ο Φίλης

Στο θέμα του ΙΕΚ Ξυνή, το οποίο έφερε στη Βουλή ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αρμόδιος για θέματα Παιδείας Δημήτρης Κωνσταντό...


Στο θέμα του ΙΕΚ Ξυνή, το οποίο έφερε στη Βουλή ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αρμόδιος για θέματα Παιδείας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Realfm 97,8 και τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έχει καταθέσει ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη στην οποία κατήγγειλε ότι μέλη της οικογένειας των Εκπαιδευτήριων Ξυνή μετά την ανάκληση της άδειας, αγόρασαν τα μερίδια μιας άλλης εταιρείας και έχουν κάνει αίτηση για τροποποίηση άδειας ζητώντας να επεκταθούν οι δομές της νέας εταιρείας στις δομές που λειτουργούσε μέχρι τώρα το ΙΕΚ Ξυνή.

«Ένας χώρος μεταλυκειακής μη πανεπιστημιακής εκπαίδευσης πρέπει να λειτουργήσει και να αναπτυχθεί αλλά νόμιμα» σχολίασε ο κ. Λοβέρδος.

Όπως σημείωσε ο κ. Λοβέρδος ως υπουργός Παιδείας «είχα κάνει μεγάλες προσπάθειες, είχα κλείσει και ένα δύο τέτοια κολλέγια και με τη συγκεκριμένη επιχείρηση είχα συγκρουστεί, αλλά τα πράγματα σταμάτησαν όταν έφυγα και παρέδωσα το φάκελο.»

«Μαθαίνουμε ότι οι ίδιοι άνθρωποι με άλλους τρόπους προσπαθούν να συνεχίσουν ενώ έχουν θέματα» συνέχισε ο κ. Λοβέρδος τονίζοντας: «Η ερώτηση προς τον κ. Φίλη είναι αν κάτι τέτοιο συμβαίνει να το επιβεβαιώσει και αν σκοπεύει να πάρει μέτρα επ’ αυτού».

«Διότι δεν μπορεί να είσαι αυστηρός και από την άλλη να μην είσαι. Ή θα είσαι αυστηρός έναντι όλων όμως ή θα κάνεις τα στραβά μάτια κάπου. Εγώ δεν λεω ότι θα τα κάνει ο κ. Φίλης. Εδώ που ξεκίνησε μια καλή προσπάθεια συνεχίζοντας τις δικές μου ήμουν πολύ θετικός αλλά οφείλει τώρα να μας πει αν τα πράγματα έχουν έτσι όπως τα ρωτάει ο κ. Κωνσταντόπουλος, κι αν έχουν να είναι το ίδιο αυστηρός» κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

 

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση