GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς τον Ντεπ το πρώτο τρέιλερ των Πειρατών της Καραϊβικής - ΒΙΝΤΕΟ

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την πέμπτη ταινία οι «Πειρατές της Καραϊβικής» με τίτλο «Dead Men Tell No Tales», χωρίς να περιέχονται...


Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την πέμπτη ταινία οι «Πειρατές της Καραϊβικής» με τίτλο «Dead Men Tell No Tales», χωρίς να περιέχονται πλάνα από τον κεντρικό χαρακτήρα του κάπτεν Τζακ Σπάροου, που υποδύονταν ο Τζόνι Ντεπ.

Πηγή Βίντεο: Disney Movie Trailers

Αντιθέτως περιλαμβάνει σκηνές από δύο εμφανίσεις του Μπρέντον Τουέιτς και του Χαβιέρ Μπαρδέμ, που υποδύεται τον πειρατή – φάντασμα που ψάχνει τον Σπάροου.
Η απουσία του Ντεπ από το τρέιλερ αποτελεί έκπληξη, σύμφωνα με την Guardian, καθώς οι προηγούμενες ταινίες της σειράς, ένα μέρος της επιτυχίας τους την οφείλουν στο ρόλο του κάπτεν Σπάροου.
Πιθανολογείται ότι η πρόσφατη δημοσιότητα που πήρε ο χωρισμός του Ντεπ, αλλά και οι λεπτομερείς αναφορές στον Τύπο για την προσωπική του ζωή, βρίσκεται πίσω από την απόφαση της παραγωγής να μην συμπεριληφθεί στο τρέιλερ ο ηθοποιός, παρότι και στη νέα ταινία αποτελεί το βασικό της πρόσωπο.
Η νέα ταινία με τους Πειρατές της Καραϊβικής αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας στις 26 Μαΐου του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση