GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ στην Κρήτη για το "πάρτι" ανταλλαγής συντρόφων...

Για μια μεγάλη βραδιά ετοιμάζονται και απόψε τα δεκάδες ζευγάρια που συμμετέχουν στο ερωτικό εξαήμερο στην Κρήτη, το οποίο βρίσκεται σε ε...

Για μια μεγάλη βραδιά ετοιμάζονται και απόψε τα δεκάδες ζευγάρια που συμμετέχουν στο ερωτικό εξαήμερο στην Κρήτη, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε μέρα οργανώνονται θεματικές βραδιές με προγραμματισμένο ντύσιμο. Μαύρα εσώρουχα, σέξι λευκό φόρεμα, θεοί και θεές, κέρατα, φωτοστέφανα και φτερά σε λευκό, μαύρο και κόκκινο, είναι κάποιες από τις ιδέες που ήδη έχουν υλοποιηθεί ή ετοιμάζονται να οργανωθούν τις επόμενες μέρες .

Το τουριστικό πρακτορείο SDC, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο σε αυτό το είδος διακοπών, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το πακέτο που υπόσχεται 6 «καυτές» νύχτες, ξεκινώντας από τις 17 Οκτωβρίου και ολοκληρώνοντας τη διαμονή και τη διασκέδαση στις 23 του μηνός, σε 5άστερο ξενοδοχείο στην Κρήτη.

Η τιμή του πακέτου φέτος ξεκινά από 1.299 ευρώ στο, Superior Room και φτάνει τα 2.149 ευρώ το άτομο, στη Junior-Suite.

Στη λίστα των πελατών του πρακτορείου υπάρχουν ζευγάρια από Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Αυστρία, Γαλλία, Τουρκία, Τσεχία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία, Δανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Νότια Αφρική, Ιρλανδία, Χιλή, Νορβηγία, Κροατία, Ρουμανία, Ισπανία κ.α. Φυσικά δεν λείπουν και οι συμμετοχές από Ελλάδα.

Όπως έγινε γνωστό, έχουν δηλώσει συμμετοχή ζευγάρια από την Αθήνα, την Κηφισιά, το Ηράκλειο, τα Μάλια και άλλες περιοχές της χώρας.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση