GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας Έλληνας και ένας Ιταλός στον εισαγγελέα μετά τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν για μια ακόμη φορά έξω από το Πολυτεχνείο με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην Πατησιών για περισ...


Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν για μια ακόμη φορά έξω από το Πολυτεχνείο με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην Πατησιών για περισσότερες από 5 ώρες.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου πενήντα ατόμων μπήκε στο Πολυτεχνείο και άρχισαν να επιτίθενται στις αστυνομικές δυνάμεις με βόμβες μολότοφ.

Συμφώνα με ανώτατο αξιωματικό της Ασφάλειας Αττικής οι κουκουλοφόροι υπολογίζεται ότι πέταξαν περίπου 200 μολότοφ στους αστυνομικούς τις όποιες τις είχαν κατασκευάσει μέσα στους χώρους του ιδρύματος.

Οι διμοιρίες των ΜΑΤ από την πλευρά τους απάντησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης ενώ προχώρησαν και σε δύο συλλήψεις.

Πρόκειται για έναν 20χρονο Έλληνα και έναν 25 Ιταλό. Ο πρώτος είναι γνωστός στις Αρχές καθώς στις 27 Σεπτεμβρίου συνελήφθη έξω από την Ελληνοαμερικανική Ένωση όταν ομάδα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου είχε αποκλείσει τα γραφεία στην οδό Μασσαλίας.

Τότε, μαζί τους ήταν άτομα που συνδέονται με συλληφθέντα μέλη τόσο των Πυρήνων της Φωτιάς όσο και του Επαναστατικού Αγώνα.

Ο δεύτερος συλληφθείς, ο Ιταλός είναι άγνωστο πρόσωπο για τις Αρχές. Στην κατοχή του βρέθηκε και ένα σφυρί 26 εκατοστών. Και οι δυο συλληφθέντες δεν συνεργάστηκαν με τις Αρχές ενώ αρνήθηκαν να δώσουν και δακτυλικά αποτυπώματα. Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση