GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόπειρα δηλητηρίασης του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Απόπειρα δηλητηρίασης του αρχηγού των τζιχαντιστών, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι και άλλων τριών στελεχών του Ισλαμικού Κράτους αποκαλύπτει...


Απόπειρα δηλητηρίασης του αρχηγού των τζιχαντιστών, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι και άλλων τριών στελεχών του Ισλαμικού Κράτους αποκαλύπτει το ιρακινό ειδησεογραφικό πρακτορείο WAA.

Στο ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται ανώνυμη πηγή, αναφέρεται ότι ο αρχηγός των τζιχαντιστών έπεσε θύμα αγνώστου, που έβαλε δηλητήριο στο φαγητό του. Τονίζεται ότι οι τέσσερις τζιχαντιστές υποφέρουν από σοβαρή δηλητηρίαση και έχουν μεταφερθεί σε άγνωστη τοποθεσία υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Η απόπειρα δολοφονίας του ηγέτη και των αξιωματούχων του Ισλαμικού Κράτους έγινε στην περιοχή Be'aaj νοτιοδυτικά της Νινευή.

Επίσης, στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι οι τζιχαντιστές έχουν προχωρήσει, ήδη, σε σειρά συλλήψεων για να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες της απόπειρας δολοφονίας του ηγέτη τους, του οποίου η κατάσταση κρίνεται, σύμφωνα με το WAA, σοβαρή.

Τέλος, να επισημάνουμε ότι ο 45χρονος ηγέτης των τζιχαντιστών έχει τραυματιστεί στο πεδίο των μαχών ενώ νωρίτερα μέσα στο έτος υπήρξαν πληροφορίες ότι έχει σκοτωθεί στις αεροπορικές επιδρομές του δυτικού συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση