GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη - Παθολόγος καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος ασθενούς

Παθολόγος καταδικάστηκε από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση ενός έτους, με 3ετή αναστολή, διότι προέβη σε ασελγείς πρ...


Παθολόγος καταδικάστηκε από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση ενός έτους, με 3ετή αναστολή, διότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος νεαρής ασθενούς, την ώρα της εξέτασής της. Το περιστατικό έλαβε χώρα, τον Ιούνιο του 2009, στα πολυιατρεία του ΙΚΑ Κατερίνης, όπου είχε απευθυνθεί η 26χρονη, τότε, καταγγέλλουσα, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας.
Αφού διέγνωσε ότι επρόκειτο για κρυολόγημα κι ότι η κοπέλα ήταν «πιασμένη», ο κατηγορούμενος την έπεισε να της τοποθετήσει αλοιφή, οπότε άρχισε να κάνει μαλάξεις εστιάζοντας στο στήθος της. Όπως περιγράφεται στην δικογραφία, όταν ο γιατρός έβαλε το χέρι του στο παντελόνι και το εσώρουχο της ασθενούς, επιχειρώντας παράλληλα να τη φιλήσει, εκείνη έβαλε τις φωνές εγκαταλείποντας σε έξαλλη κατάσταση το γραφείο του. Στην συνέχεια, κατήγγειλε σε συνάδελφο του κατηγορούμενου παθολόγου τα όσα είχαν προηγηθεί και απευθύνθηκε στην Αστυνομία.
Απολογούμενος ο γιατρός αρνήθηκε την πράξη, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση. Δεν έπεισε όμως το δικαστήριο, που τον έκρινε ένοχο για κατάχρηση σε ασέλγεια, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση