GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της εβδομάδας - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Από τη Marie-Denise Διαμαντή ΚΡΙΟΣ Ζητήματα σχέσεων και συνεργα...


Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:
Από τη Marie-Denise Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ
Ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών βρίσκονται ακόμα στο προσκήνιο για το δικό σου ζώδιο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί μετά τις 7/4. Επικοινωνιακά φρόντισε να μπαίνεις στη θέση του απέναντι και να διαπραγματεύεσαι με διαλλακτικότητα. Σιγά σιγά νιώθεις περισσότερη ευεξία κι αισιοδοξία, ενώ παράλληλα ευκαιρίες, αίσθηση τύχης και προστασία σε αφορούν ως έννοιες, αν γεννήθηκες έως και τις 26/3. Με τον Άρη στον Αιγόκερω λέμε ναι στη φιλόδοξη και στρατηγική δράση και όχι στην προκλητική συμπεριφορά για εσένα που έχεις γενέθλια από τις 3 έως και τις 8 Απριλίου. Ο Δίας ανοίγει δρόμους επιτυχίας ή φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις σ’ εσένα της 28-29-30/3. Παροδική αίσθηση ανασφάλειας, σύγχυσης, διλημμάτων,  αστάθειας, ματαίωσης ή ασθενικότητας δείχνουν οι διελεύσεις για εσένα της 14/4. Μικρό μυστικό της εβδομάδας: κάνε έρωτα, όχι πόλεμο, αν γεννήθηκες στις 5/4. Μια έκτακτη εξέλιξη / κατάσταση φέρνει ιδιαίτερο εκνευρισμό / παρεξηγήσεις / ατύχημα / αλλαγή προγράμματος, αν γεννήθηκες στις 12/4 (απόφυγε τη βιασύνη και πρόσεξε τη διαχείριση των καταστάσεων περισσότερο  κατά την Τετάρτη και την Πέμπτη).

ΤΑΥΡΟΣ
Διάγεις μια εποχή γεμάτη απαιτήσεις, τρεξίματα, εκκρεμότητες που ζητούν άμεση διεκπεραίωση, τόσο στη δουλειά, όσο και στο χώρο σου (σπίτι / οικογένεια). Καλό είναι να ξεκλέψεις έστω λίγο χρόνο για εσένα φροντίζοντας τη φυσική σου κατάσταση και βρίσκοντας τρόπους να χαλαρώνεις από τη βαβούρα. Στην αρχή της εβδομάδας μπορείς να επωφεληθείς από την τύχη σε σχέσεις / συνεργασίες, αν γεννήθηκες στις 19-20/5. Ο Άρης από τον Αιγόκερω σου δίνει τα φόντα να επιχειρείς με πίστη στο όραμά σου, με ευστοχία και με καταπληκτικό συντονισμό, ειδικά αν έχεις γεννηθεί από τις 3/5 έως και τις 8/5.  Μικρό μυστικό της εβδομάδας: κάνε έρωτα, όχι πόλεμο, αν γεννήθηκες μετά τις 18/5.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε μια εποχή όπου τείνεις γενικώς να εστιάζεις στο θετικό, ο Δίας ανοίγει δρόμους επιτυχίας σε μεγάλες επιθυμίες σου, δίνει χαρές από τα παιδιά /την τέχνη / τον αθλητισμό ή φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις (επιχειρηματικές / συναισθηματικές) σ’ εσένα της 29-30/5. Τύχη και προστασία δείχνει η διέλευση της Αφροδίτης, με ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες για εσένα που έχεις γεννηθεί έως και τις 27/5. Επικοινωνία, μετακινήσεις, εμπορικές κι άλλες συνδιαλλαγές, αλλά και συζητήσεις, προτάσεις, έγγραφα για μικρο-συμφωνίες πάνε κατ’ ευχήν για εσένα που γεννήθηκες από τις 7/6 έως και τις 18/6. Παροδική αίσθηση ανασφάλειας, σύγχυσης, διλημμάτων, αστάθειας, ματαίωσης ή ασθενικότητας δείχνουν οι διελεύσεις για εσένα της 30/5. Μικρό μυστικό της εβδομάδας: κάνε έρωτα, όχι πόλεμο, αν γεννήθηκες έως και τις 24/5. Μια έκτακτη εξέλιξη / κατάσταση φέρνει ιδιαίτερο εκνευρισμό / παρεξηγήσεις / ατύχημα / αλλαγή προγράμματος, αν γεννήθηκες στις 28/5 (απόφυγε τη βιασύνη και πρόσεξε τη διαχείριση των καταστάσεων περισσότερο  κατά την Τετάρτη και την Πέμπτη).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ   
Σε μια εποχή όπου εστιάζεις κυρίως στα του οίκου σου (οικογένεια / σπίτι / ακίνητο / προσωπικά ζητήματα), η τύχη (κυρίως ως προς τα συναισθηματικά ζητήματα), αλλά και οι αφορμές για να νιώσεις μεγάλες χαρές σε αφορούν ακόμα, αν γεννήθηκες στις 20-21-22/7. Με τον Άρη από τον Αιγόκερω προσπάθησε να διαχειριστείς με μαεστρία τυχόν εντάσεις/ διαφορές / ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, ειδικά αν γεννήθηκες από τις 5/7 έως και τις 10/7. Παροδική αίσθηση ανασφάλειας, σύγχυσης, διλημμάτων, αστάθειας, ματαίωσης ή ασθενικότητας δείχνουν οι διελεύσεις για εσένα της 16/7. Μικρό μυστικό της εβδομάδας: κάνε έρωτα, όχι πόλεμο, αν γεννήθηκες στις 7/7. Μια έκτακτη εξέλιξη / κατάσταση φέρνει ιδιαίτερο εκνευρισμό / παρεξηγήσεις / ατύχημα / αλλαγή προγράμματος, αν γεννήθηκες στις 14/7 (απόφυγε τη βιασύνη και πρόσεξε τη διαχείριση των καταστάσεων περισσότερο  κατά την Τετάρτη και την Πέμπτη).

ΛΕΩΝ
Η εποχή «ζητάει» περισσότερες δημόσιες σχέσεις, επαφές κι ετοιμότητα ως προς τις ευκαιρίες, έτσι ώστε να προσφέρει αυτά που θα ήθελες να καταφέρεις. Έρωτα, αισιοδοξία, τύχη, χαρά από την επιχειρηματικότητα/ τις τέχνες / τα παιδιά δείχνει η διέλευση της Αφροδίτης για εσένα που έχεις γενέθλια έως και τις 29/7. Επικοινωνία, μετακινήσεις, εμπορικές κι άλλες συνδιαλλαγές, αλλά και συζητήσεις, προτάσεις, έγγραφα για μικρο-συμφωνίες πάνε κατ’ ευχήν για εσένα που γεννήθηκες από τις 9/8 έως και τις 20/8. Μικρό μυστικό της εβδομάδας: κάνε έρωτα, όχι πόλεμο, αν γεννήθηκες μετά τις 20/8.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εποχή σε κάνει να εστιάζεις στα αποκτήματα (έσοδα / υλικές απολαβές) ή στην αίσθηση συναισθηματικής σιγουριάς – σταθερότητας. Ο Άρης από τον Αιγόκερω σου δίνει δύναμη κατάκτησης κάθε δημιουργικού στόχου και προσδίδει ευστοχία στη δράση σου, ειδικά αν έχεις γενέθλια από τις 5/9 έως και τις 10/9. Παροδική αίσθηση ανασφάλειας, σύγχυσης, διλημμάτων,  αστάθειας, ματαίωσης ή ασθενικότητας δείχνουν οι διελεύσεις για εσένα της 1/9. Μικρό μυστικό της εβδομάδας: κάνε έρωτα, όχι πόλεμο, αν γεννήθηκες έως και τις 26/8. Μια έκτακτη εξέλιξη / κατάσταση φέρνει ιδιαίτερο εκνευρισμό / παρεξηγήσεις / ατύχημα / αλλαγή προγράμματος, αν γεννήθηκες στις 30/8 (απόφυγε τη βιασύνη και πρόσεξε τη διαχείριση των καταστάσεων περισσότερο  κατά την Τετάρτη και την Πέμπτη).

ΖΥΓΟΣ
Στην εποχή των γενεθλίων σου μάλλον προβάλλεις ή προσπαθείς να προωθήσεις οτιδήποτε αποτελεί δική σου επιθυμία- ανάγκη και οτιδήποτε θα μπορούσε να σε κάνει να «ξαναγεννηθείς». Ο Δίας ανοίγει δρόμους επιτυχίας, δείχνει διάθεση επέκτασης- προσωπικής ανάπτυξης και ταξιδιών ή φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις σ’ εσένα της 30/9, 1-2/10. Με τον Άρη από τον Αιγόκερω προσπάθησε να διαχειριστείς όσο γίνεται πιο έξυπνα τη νευρικότητα (μέσα σου- ψυχολογικά), αλλά και τυχόν αφορμές εκνευρισμού ή άλλα προβλήματα ή επιβεβλημένες αλλαγές στην οικογένεια / στο σπίτι / στον προσωπικό σου χώρο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί από τις 6/10 έως και τις 11/10. Παροδική αίσθηση ανασφάλειας, σύγχυσης, διλημμάτων, αστάθειας, ματαίωσης ή ασθενικότητας δείχνουν οι διελεύσεις για εσένα της 17/10. Επικοινωνία, μετακινήσεις, εμπορικές κι άλλες συνδιαλλαγές, αλλά και συζητήσεις, προτάσεις, έγγραφα για μικρο-συμφωνίες μπορούν να έχουν καλή έκβαση για εσένα που γεννήθηκες από τις 10/10 έως και τις 21/10, αρκεί να μεριμνάς παντού και πάντα για «κακοτοπιές» (παρεξηγήσεις). Μικρό μυστικό της εβδομάδας: κάνε έρωτα, όχι πόλεμο, αν γεννήθηκες στις 8/10. Μια έκτακτη εξέλιξη / κατάσταση φέρνει ιδιαίτερο εκνευρισμό / παρεξηγήσεις / ατύχημα / αλλαγή προγράμματος, αν γεννήθηκες στις 15/10 (απόφυγε τη βιασύνη και πρόσεξε τη διαχείριση των καταστάσεων περισσότερο  κατά την Τετάρτη και την Πέμπτη).


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εποχή δείχνει προπαρασκευαστική και ζητάει από εσένα να μιλάς εφόσον πρέπει, όσο πρέπει, εκεί όπου πρέπει, χωρίς να χάνεις την ικανότητα ν’ ακούς και να παρατηρείς – αφουγκράζεσαι καθετί τριγύρω. Για λίγο ακόμα μπορείς να επωφεληθείς από την τύχη, αλλά και τη γοητεία που εκπέμπεις και η οποία ανοίγει πόρτες επιτυχίας, κυρίως αν γεννήθηκες στις 20-21/11. Από την Τρίτη είσαι το τυχερό παιδί της Αφροδίτης, με την ευεργέτιδα να σε φροντίζει όσον αφορά στις υλικές απολαβές και να προνοεί για ευκαιρίες μικρών – έστω- απολαύσεων. Μικρό μυστικό της εβδομάδας: κάνε έρωτα, όχι πόλεμο, αν γεννήθηκες μετά τις 20/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο μπορείς να επωφεληθείς, να φροντίσεις την εικόνα σου, να έλξεις όλα τα καλά με τη γοητεία σου και να νιώσεις την τύχη πιο κοντά σου σε κάθ’ επίπεδο, αν γεννήθηκες έως και τις 28/11. Σε μια εποχή όπου η κοινωνικότητα επιβάλλεται, επικοινωνία, μετακινήσεις, εμπορικές κι άλλες συνδιαλλαγές, αλλά και συζητήσεις, προτάσεις, έγγραφα για μικρο-συμφωνίες είναι σε καλό δρόμο για εσένα που γεννήθηκες από τις 9/12 έως και τις 20/12. Παροδική αίσθηση ανασφάλειας, σύγχυσης, διλημμάτων, αστάθειας, ματαίωσης ή ασθενικότητας δείχνουν οι διελεύσεις για εσένα της 1/12. Μικρό μυστικό της εβδομάδας: κάνε έρωτα, όχι πόλεμο, αν γεννήθηκες έως και τις 25/11. Μια έκτακτη εξέλιξη / κατάσταση φέρνει ιδιαίτερο εκνευρισμό / παρεξηγήσεις / ατύχημα / αλλαγή προγράμματος, αν γεννήθηκες στις 29/11 (απόφυγε τη βιασύνη και πρόσεξε τη διαχείριση των καταστάσεων περισσότερο  κατά την Τετάρτη και την Πέμπτη).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Άρη στον Αιγόκερω λέμε ναι στη φιλόδοξη και στρατηγική δράση και όχι στην προκλητική / επιθετική συμπεριφορά για εσένα που έχεις γενέθλια από τις 3 έως και τις 8 Ιανουαρίου. Η εποχή σε κάνει να εστιάζεις σε υποχρεώσεις (καριέρας ή οικογενειακού ή κοινωνικού περίγυρου). Παροδική αίσθηση ανασφάλειας, αστάθειας, ματαίωσης ή ασθενικότητας ή σύγχυσης ή διλήμματος δείχνουν οι διελεύσεις για εσένα της 14/1. Μικρό μυστικό της εβδομάδας: κάνε έρωτα, όχι πόλεμο, αν γεννήθηκες στις 5/1. Μια έκτακτη εξέλιξη / κατάσταση φέρνει ιδιαίτερο εκνευρισμό / παρεξηγήσεις / ατύχημα / αλλαγή προγράμματος, αν γεννήθηκες στις 12/1 (απόφυγε τη βιασύνη και πρόσεξε τη διαχείριση των καταστάσεων περισσότερο  κατά την Τετάρτη και την Πέμπτη).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε μια εποχή όπου τείνεις γενικώς να βλέπεις το ποτήρι μισό- γεμάτο, ο Δίας ανοίγει δρόμους επιτυχίας (στα επαγγελματικά ζητήματα ή σε νομικές υποθέσεις ή σε θέματα εκδόσεων) είτε φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις σ’ εσένα της 28-29/1. Επικοινωνία, μετακινήσεις, εμπορικές κι άλλες συνδιαλλαγές, αλλά και συζητήσεις, προτάσεις, ζητήματα σπουδών- νομικών αντιδικιών, έγγραφα για συμφωνίες έχουν καλή προοπτική για εσένα που γεννήθηκες από τις 6/2 έως και τις 17/2. Μικρό μυστικό της εβδομάδας: κάνε έρωτα, όχι πόλεμο, αν γεννήθηκες μετά τις 17/2.

ΙΧΘΥΕΣ
Η τύχη και οι πάσης φύσεως ευκαιρίες σε συντροφεύουν για λίγο ακόμα, αν γεννήθηκες στις 19-20/3. Οι πλανητικές διελεύσεις στο Ζυγό άλλοτε σε κουράζουν ψυχολογικά με ανασφάλειες και απωθημένα κι άλλοτε σε κάνουν να μετράς τα ψιλά μήπως και βγουν περισσότερα. Μικρό μυστικό της εβδομάδας: κάνε έρωτα, όχι πόλεμο, αν γεννήθηκες έως και τις 22/2. Παροδική αίσθηση ανασφάλειας, σύγχυσης, διλημμάτων, αστάθειας, ματαίωσης ή ασθενικότητας δείχνουν οι διελεύσεις για εσένα της 28/2- 1/3. Μια έκτακτη εξέλιξη / κατάσταση φέρνει ιδιαίτερο εκνευρισμό / παρεξηγήσεις / ατύχημα / αλλαγή προγράμματος, αν γεννήθηκες στις 26/2 (απόφυγε τη βιασύνη και πρόσεξε τη διαχείριση των καταστάσεων περισσότερο  κατά την Τετάρτη και την Πέμπτη).


Από τη Marie-Denise Διαμαντή
BSc (Hons) in Psychology
BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior
Certificate in Astrology (Distinction)
www.denisediamanti.com
Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)
Κάνε LIKE στο FaceBook: 
https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση