GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς: Επιστρέφονται οι αρμοδιότητες διεξαγωγής του διαγωνισμού στο ΕΣΡ

Την αναγκαιότητα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις, υπογραμμίζει σε δήλωσή του, σύμφωνα με πληροφο...


Την αναγκαιότητα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις, υπογραμμίζει σε δήλωσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και τονίζει ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες είναι συνταγματική υποχρέωση και ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων.
Αναλυτικότερα, ο κ. Παππάς αναφέρει:
Είναι αυτονόητο ότι υπό το φως της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας η αρμοδιότητα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και των λεπτομερειών της διεξαγωγής περνάει στο ΕΣΡ άμεσα, όπως άλλωστε προέβλεπε από την αρχή ο νόμος 4339/15. Είναι η ώρα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις. Η συγκρότηση του ΕΣΡ, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και η επακόλουθη αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών είναι συνταγματική υποχρέωση και ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων.

1 σχόλιο

  1. Γραφουν τα παπαγαλακια: Σε ομοίαν πράξη («βεβαιώσεις προσωρινής λειτουργίας») στηρίχθηκε για να συντάξει τον αντισυνταγματικόν Νόμον 4339/2015!!! Τώρα επιδιώκει να φέρει Νόμον, με όσα κατέκρινε και παρά την δεινήν πολιτικήν της αποτυχίαν.

    Θα συμφωνήσω απόλυτα.Αρα βάση του νόμου ΑΎΡΙΟ κλείνουν όλα τα κανάλια αν ο κάθε κομματάρχης εκβιάζει ώστε να μη συσταθεί ΕΣΡ. Και θα πρέπει να μπαίνουν και πρόστιμα όποιος τολμήσει να παραβιάσει το σύνταγμα συμφωνείτε κ. Καψαμπέλη;

    Όχι σύλληψή και αυτόφωρο στομ κουλούρα της Θεσσαλονίκη επειδή δεν είχε άδεια για 25 κουλούρια πρόστιμο 10.000 χιλιάδες ευρώ!!!..

    Πολλοί νομικοί παρουσιάΖΟΝΤΕ όταν είναι χοντρά πορτοφόλια και ζητάτε την εφαρμογή του συντάγματος λες και οι δικαστές είναι ΟΛΟΙ αθώοι;... να θυμηθούμε μερικά μπουμπούκια Αντωνία Ηλία πρώην ανακρίτρια, Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια ,Ευάγγελος Καλούσης, Η τους δικηγόρους Πέτρος Μαντούβαλος...τους επτά δικηγόρους Αθηνών και ένας Θεσσαλονίκης που συνεργάστηκαν με τον Ευάγγελο Καλούση στην εταιρεία «Kaloussis & Partners» που είχε ιδρύσει ο αποπεμφθείς δικαστής μετά την αποφυλάκισή του.

    Ειδικότερα, στο δικηγόρο Θεσσαλονίκης Γεώργιο Νικολακόπουλο επιβλήθηκε 10μηνη προσωρινή παύση, στους δικηγόρους Αθηνών Δάλα Θεοφάνη, Παναγιώτη Μπαλάσκα, Απόστολο Παπαχαραλάμπους, Χρυσάνθη Γιαμαρέλου και Ουρανία Κατσαρού επιβλήθηκε προσωρινή παύση έξι μηνών και στους δικηγόρους της πρωτεύουσας Νικόλαο Βαλσαμάκη και Κωνσταντίνο Λαμπράκη επιβλήθηκε προσωρινή παύση τεσσάρων μηνών. Η τον γ.γ της ΝΔ κ. Μπαλτάκο που σε βίντεο έδειχνε με το δάχτυλο το πως καλούσαν τους δικαστές. ΒΡΏΜΑ ΚΑΙ ΛΙΣΟΔΙΑ υπάρχει παντού και μάλιστα είναι γνωστά τα [ανεξάρτητα όργανα].


    Υ.Γ τα ΌΡΓΙΑ της τα έχει κάνει και [ η ανεξάρτητη δικαιοσύνη] ΣΙΩΠΆΤΕ ΜΕΡΙΚΟΊ.. Παππά παρε πισω ολο το νομο, και βαλε για καθε χρονο την συχνωτητα 10.000.000 εκατομυρια ευρω αν ειναι νομιμα .. εφετος πληρωσαν ΟΧΙ; κλειστους ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ας πανε στα ευρωπαικα δικαστηρια, γιατι 10.000.000 εκατομυρια;; ελευθερη αγορα δεν εχουμε; να μην σου πω να ζητας και αναρδομικα..μην κωλοσεις

    Νομικάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση