GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλέξης Μητρόπουλος: Με χτύπησαν και με απείλησαν – ΒΙΝΤΕΟ

Στην καταγγελία ότι άγνωστοι τον χτύπησαν και τον απείλησαν προχώρησε ο Αλέξης Μητρόπουλος. Ο κ.Μητρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του...


Στην καταγγελία ότι άγνωστοι τον χτύπησαν και τον απείλησαν προχώρησε ο Αλέξης Μητρόπουλος.
Ο κ.Μητρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ανέφερε ότι άγνωστοι του επιτέθηκαν απειλώντας τον να σταματήσει τις εμφανίσεις στη συγκεκριμένη εκπομπή, και γενικότερα να μην τοποθετείται εναντίον της κυβέρνησης.
«Παρόλο που δεν έπρεπε να βγω σε εσάς, προχθές, Τετάρτη, με χτύπησαν δύο και μου είπαν να μην ξαναβγώ στον Παπαδάκη και να μην χτυπήσω την κυβέρνηση», ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος.
«Εγώ θα συνεχίσω όσο με καλείτε», είπε ο κ. Μητρόπουλος και συνέχισε: «Εγώ ενημέρωσα, μέσω δύο υπουργών και τον Πρωθυπουργό».
«Με χτύπησαν και με απείλησαν και δεν είναι η πρώτη φορά», τόνισε ο κ. Μητρόπουλος. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Από τότε που κατέρρευσε η σκευωρία του φορολογικού ελέγχου πριν δύο μήνες, έχω ξαναδεχτεί επιθέσεις».
«Θα συνεχίσω όσο με τιμάτε να δίνω μάχη για τους πολίτες».
«Την Τετάρτη το βράδυ μου επιτέθηκαν δύο μπρατσωμένα παλικάρια και αφού με εξύβρισαν, μου είπαν να μην ξαναβγώ στον Παπαδάκη και να μην κάνω κριτική στην κυβέρνηση. Ενημέρωσα χθες τον αξιότιμο κ.Πρωθυπουργό ότι δέχομαι απειλές για αυτά που υποστηρίζω», ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος.
«Μέσω δύο υπουργών ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την επίθεση που δέχτηκα το βράδυ της Τετάρτης. Όσο είμαι όρθιος θα συνεχίσω. Δεν έχω δειλιάσει παρά μια φορά όταν γύρισα στο σπίτι αιμόφυρτος και είπα σε τηλεοπτική εκπομπή πριν από κάποιους μήνες ότι κινδυνεύω να φτάσω σε μια απονενοημένη απόφαση» ανέφερε ο Αλέξης Μητρόπουλος αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε και συνέχισε λέγοντας ότι «Καλώ τον κ. Πρωθυπουργό να με αφήσει ελεύθερο. Είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες κοντά στους δανειολήπτες, τους συνταξιούχους και στους νέους που φεύγουν».
Δείτε το πρώτο απόσπασμα από τον ΑΝΤ1

Δείτε το δεύτερο απόσπασμα από τον ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση