GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακαλείται παράνομο ελαιόλαδο

Σε ανάκληση ελαιολάδου προχωρά η Περιφέρεια Αττικής. Ειδικότερα, μετά από ελέγχους της διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Δυτικού Τομέα σε κατάσ...


Σε ανάκληση ελαιολάδου προχωρά η Περιφέρεια Αττικής. Ειδικότερα, μετά από ελέγχους της διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Δυτικού Τομέα σε κατάστημα σούπερ μάρκετ της χωρικής αρμοδιότητάς της, διαπιστώθηκε παράνομη πώληση ελαιολάδου.

Πρόκειται για το προϊόν ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, σε συσκευασία 1 lt με κωδικό BC 5 209874 007022, ημερομηνία λήξεως 30/07/2017 και κωδικό έγκρισης συσκευαστηρίου χαρακτηριστικός για τις Επιχειρήσεις Συσκευασίας και Τυποποίησης Ελαιολάδου EL 41956, ο οποίος αριθμός είναι ανύπαρκτος (μη εγκεκριμένος).

Η Περιφέρεια Αττικής καλεί όσους καταναλωτές αγόρασαν το παραπάνω προϊόν με αυτόν τον κωδικό έγκρισης συσκευαστηρίου να το επιστρέψουν στα καταστήματα από όπου το προμηθεύτηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση