GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Ο δρόμος για τη συγκρότηση ΕΣΡ είναι ανοικτός

«Με την απόφαση του ΣτΕ η Δικαιοσύνη μίλησε, η πολυφωνία νίκησε, η δημοκρατία νίκησε. Μαύρο στην ενημέρωση δεν θα υπάρξει. Τώρα ο δρόμο...


«Με την απόφαση του ΣτΕ η Δικαιοσύνη μίλησε, η πολυφωνία νίκησε, η δημοκρατία νίκησε. Μαύρο στην ενημέρωση δεν θα υπάρξει. Τώρα ο δρόμος για συναίνεση σε ό,τι αφορά το ΕΣΡ είναι ανοικτός», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και υποστήριξε ότι «ο υπουργός Επικρατείας είναι αντιμέτωπος με τις πολιτικές του ευθύνες. Κι όποιος έχει πολιτικές ευθύνες παραιτείται».
Αναφερόμενος στην πρόσκληση συνεργασίας που απηύθυνε στο Ποτάμι, σημείωσε ότι «πιστεύουμε στην ανάγκη δημιουργίας ενός ισχυρού πόλου του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς», υπογράμμισε ότι «ο πλαστός μικρό-διπολισμός που επιδιώκουν να στήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι επιζήμιος για τη χώρα και τους πολίτες» και τόνισε ότι «τώρα, όμως, χωρίς να ευθυνόμαστε εμείς γι' αυτό, ο πόλος της ενότητας της Κεντροαριστεράς είναι η ίδια η Δημοκρατική Συμπαράταξη».
Για το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες ο κ. Λοβέρδος εκτίμησε ότι «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι μειοψηφία και οι δυνάμεις τους δεν αντιστοιχούνται στις διαθέσεις των πολιτών» και προσέθεσε ότι «οι νέοι συσχετισμοί πρέπει να εκφραστούν, αλλά το πότε θα το ζητήσουμε είναι κεντρικό πολιτικό πρόταγμα της Συμπαράταξης και θα το αποφασίσουμε συλλογικά».
Ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι «μετά και από τα τελευταία γεγονότα δεν υπάρχει κανένα πεδίο συναίνεσης με τον κ. Τσίπρα» και υπογράμμισε ότι «η οποιαδήποτε συνεργασία ή και συνεννόηση προϋποθέτει έκφραση του νέου συσχετισμού δυνάμεων με την εκδήλωση της λαϊκής κυριαρχίας».
Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου για συγκρότηση Εθνικού Δημοκρατικού Συναγερμού υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναρωτήθηκε «πώς θα μπορούσαμε να είμαστε στο ίδιο κόμμα με το σκληρό κομμάτι της ΝΔ που είναι παραδοσιακά δεξιότατο» και «πώς θα συνυπάρξουμε με τα 2/3 των βουλευτών της ΝΔ που δεν ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση