GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολονύκτιο ανθρωποκυνηγητό για το δράστη του φονικού στην Πανόρμου

Ολονύκτιο ανθρωποκυνηγητό από την Ελληνική Αστυνομία για να συλληφθεί ο δράστης του φονικού στην οδό Πανόρμου στους Αμπελοκήπους. Το ...


Ολονύκτιο ανθρωποκυνηγητό από την Ελληνική Αστυνομία για να συλληφθεί ο δράστης του φονικού στην οδό Πανόρμου στους Αμπελοκήπους. Το απόγευμα της Παρασκευής, ο δράστης σκότωσε εν ψυχρώ έναν 68χρονο γυμναστή, έξω από το γυμναστήριό του στη γωνία των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου 11.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στην Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είναι εν αποστρατεία αστυνομικός, που βγήκε στη σύνταξη το 2007 και υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων.

Ο δράστης είχε κατέβει ως υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές του Μαΐου 2012 στη Μεσσηνία.

Διαβάστε σχετικά: Έγκλημα στην Πανόρμου: Ο δράστης οργάνωνε «τάγματα ασφαλείας»

Το χρονικό του φονικού στην Πανόρμου

Το απόγευμα της Παρασκευής, περίπου στις 17.30 ξέσπασε καβγάς μεταξύ του δράστη και του θύματος.  Όπως αναφέρουν οι γείτονες οι άνδρες είχαν προηγούμενα και είχαν τσακωθεί πολλές φορές αφού ο ηλικιωμένος και συνταξιούχος αστυνομικός, είχε ενοχληθεί επειδή ο γυμναστής είχε τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας. Ο συνταξιούχος αστυνομικός φέρεται να κατέβηκε στο γυμναστήριο και να τσακώθηκε με τον γείτονά του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Το σημείο του φονικού στην Πανόρμου

Ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής γύρισε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του, κατέβηκε κάτω και εκτέλεσε εν ψυχρώ πυροβολώντας τουλάχιστον τρεις φορές, τον 68χρονο γυμναστή. Αμέσως ο γυμναστής έπεσε αιμόφυρτος στο δρόμο.

Στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου 11 στους Αμπελοκήπους, επικράτησε πανδαιμόνιο και ο δράστης έφυγε γρήγορα πεζός.

Το σημείο απέκλεισαν σύντομα μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά της Άμεσης Δράσης, ενώ σύντομα μετέβηκε κλιμάκιο Τμήματος Εγκλήματων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή και κλιμάκιο αστυνομικών των Εγκληματολογικών Ερευνών.

Από εκείνη την ώρα και μετά η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ψυχρού δολοφόνου, καθώς οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σπίτι του δεν τον εντόπισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση