Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

  Ελεύθερος με εγγύηση ο επιχειρηματίας Ι. Καραγιώργης


  Ελεύθερος αφέθηκε ο 66χρονος εφοπλιστής Ιωάννης Καραγιώργης που συνελήφθη στο σπίτι του στη Γλυφάδα μετά από ένταλμα των Ολλανδικών Αρχών. Στον 66χρονο εφοπλιστή επεβλήθη χρηματική εγγύησης ύψους 100.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση να εμφανίζεται μια φορά την βδομάδα στο Αστυνομικό Τμήμα

  Ο εφοπλιστής, που αμφισβητεί την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του στην Ολλανδία για τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας και δόλιας πτώχευσης, προσέφυγε δια του συνηγόρου του Γιάννη Μαντζουράνη κατά της Εισαγγελική διάταξης για προσωρινή του κράτηση. Η προσφυγή έγινε δεκτή από το αρμόδιο δικαστήριο, με αντίστοιχη εισαγγελική πρόταση, το οποίο διέταξε επέβαλε και τους όρους.

  Η υπεράσπιση του κ. Καραγιώργη ανέφερε στο δικαστήριο ότι αν και γνωστή στις ολλανδικές αρχές η διεύθυνση του εφοπλιστή, του εστάλη κλήση για όσα του καταλογίζονται σε ανύπαρκτη διεύθυνση. Το θέμα της έκδοσης ή μη στην Ολλανδία του κ. Καραγιώργη θα κριθεί όταν σταλεί από τις αρχές της χώρας ο φάκελος με το επίσημο αίτημα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Ελεύθερος με εγγύηση ο επιχειρηματίας Ι. Καραγιώργης Rating: 5 Reviewed By: Press- gr