GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ κατά Κεγκέρογλου: "Να πάρει θέση η Γεννηματά για τα αίσχη"

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε μία ανάρτηση του βουλευτή και γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράτ...


Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε μία ανάρτηση του βουλευτή και γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου στο Twitter, αναφορικά με την θυελλώδη συνεδρίαση στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, την Παρασκευή.

Στην ανάρτησή του, ο Βασίλης Κεγκέρογλου ανέφερε: "ΠρόεδροςΣΕ:"Απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις&η έκφραση απόψεων".Συνέβη κάτι με την υγεία του ή έχουμε αναστολή άρθρων του Συντάγματος;".


Με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Κεγκέρογλου ότι “διασπείρει, ψευδώς, ότι ο Πρόεδρος του ΣτΕ, με χθεσινή του ανακοίνωση, απαγόρευσε τις συναθροίσεις και την έκφραση απόψεων” και καλεί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, να πάρει θέση επί του θέματος.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα εξής:

“Η παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, έχει ξεπεράσει πια κάθε όριο. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του βουλευτή και γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Κεγκέρογλου ο οποίος, μέσα από λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης, έφτασε στο σημείο να διασπείρει, ψευδώς, ότι ο Πρόεδρος του ΣτΕ, με χθεσινή του ανακοίνωση, απαγόρευσε τις συναθροίσεις και την έκφραση απόψεων. Απαιτούμε άμεσα από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Γεννηματά, να πάρει θέση για τα αίσχη του βουλευτή της. Οφείλουν να ανακαλέσουν, και να αφήσουν τη Δικαιοσύνη, απερίσπαστη, να κάνει τη δουλειά της”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση