GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ψήφος του Αλέξη Τσίπρα στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΦΩΤΟ

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ψήφισε, κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας, για Πρόεδρο, Κεντρική Επιτροπή και Περιφερειακή Συγκρότηση του κόμματο...


Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ψήφισε, κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας, για Πρόεδρο, Κεντρική Επιτροπή και Περιφερειακή Συγκρότηση του κόμματος, την τελευταία ημέρα του 2oυ Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η διαδικασία των ψηφοφοριών στο 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, στο Τάε Κβο Ντο.

Ο σύνεδροι ψηφίζουν σε τρεις κάλπες: για πρόεδρο, για Κεντρική Επιτροπή και Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς επίσης και για την Περιφερειακή Συγκρότηση.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπας προσήλθε να ψηφίσει πριν από λίγο και εν συνεχεία είχε σύντομη κουβέντα με συνέδρους που βρίσκονταν κι εκείνοι στις κάλπες εκείνη την ώρα.

Οι υποψήφιοι για την ΚΕ είναι 419 και θα εκλεγούν 151. Ο κάθε σύνεδρος έχει δικαίωμα να βάλει μέχρι 45 σταυρούς. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή μπαίνουν μέχρι 2 σταυροί.

Οι ψηφοφορίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το απόγευμα και εν συνεχεία θα γίνει η καταμέτρηση. Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει περίπου 1.450 σύνεδροι, δηλαδή σχεδόν οι μισοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση