GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει ο Αραβίδης στη γραμμή πυρός της ΑΕΚ

Κανείς δεν διαφωνεί ότι ο Ούγκο Αλμέιδα είναι ποιοτικότερος επιθετικός από τον Χρήστο Αραβίδη.  Επίσης όμως κανείς δεν μπορεί να διαφ...


Κανείς δεν διαφωνεί ότι ο Ούγκο Αλμέιδα είναι ποιοτικότερος επιθετικός από τον Χρήστο Αραβίδη. 

Επίσης όμως κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι ο Έλληνας επιθετικός (ειδικά στο διάστημα που απουσίαζε ο Πορτογάλος) έλειψε από την «Ένωση». Κάτι που φαίνεται να αποδέχεται πλέον και ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Δεδομένου λοιπόν ότι έδειξε διψασμένος στο φιλικό με την Καλλιθέα και στις τελευταίες προπονήσεις και ότι ο Αλμέιδα γυμνάζεται μεν κανονικά, αλλά δεν είναι ακόμα στο 100% της ετοιμότητάς του, ο «Άραβας» θα επανέλθει πιθανότατα στην ενδεκάδα απέναντι στη Λάρισα. 

Εκεί όπου, σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο προπονητής, η ΑΕΚ θα πάει οριστικά με 4-3-3 και τις υπόλοιπες 10 θέσεις του αρχικού σχήματος να μοιάζουν «κλειδωμένες». Έτσι, ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος και Ντίντακ στην άμυνα. Σε ρόλο «κόφτη» θα βρεθεί ο Γιόχανσον, ως εσωτερικοί μέσοι θα παραταχθούν οι Μάνταλος-Μπακασέτας και τον Αραβίδη θα πλαισιώνουν στην επίθεση οι Πλατέλλας-Χριστοδουλόπουλος. 

Κατά τ’ άλλα, μοναδικό ερωτηματικό για το παιχνίδι της Δευτέρας παραμένει ο Ντίας, που ταλαιπωρείται από μια κάκωση στην επιγονατίδα και στη σημερινή προπόνηση θα αποφασιστεί αν θα μπει στην αποστολή ή αν θα απουσιάσει μαζί με τους Λέσκοτ, Βάργκας και Σιμόες.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση