GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπέλλα Κυδωνάκη: Έβλεπα ότι ο γιος μου δεν είχε μακροζωία αλλά...

Η Μπέλλα Κυδωνάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω", για το πόσο προστατευτική είναι με την κόρη της ...


Η Μπέλλα Κυδωνάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω", για το πόσο προστατευτική είναι με την κόρη της μετά την απώλεια του γιου της.

«Είμαι παραπάνω υπερπροστατευτική με την κόρη μου, αλλά τώρα ήθελα να της δώσω μια σπρωξιά και μετά να μείνω πιο πίσω. Όταν μια μαμά χάνει το ένα παιδί, θέλει να προστατεύσει το άλλο διπλά. Πιστεύω ότι υπάρχει κι άλλη ζωή μετά τον θάνατο. Είναι το πιο δύσκολο γεγονός για έναν άνθρωπο, αλλά πρέπει να επιβιώσουμε. Η ζωή σε σπρώχνει και σου λέει προχώρα, δεν μπορείς να μείνεις πίσω. Είναι σαν χείμαρρος που αν την αφήσεις θα σε πνίξει».

Στην ερώτηση αν είχε προβλέψει το κακό, ως αστρολόγος, η Μπέλλα Κυδωνάκη απάντησε:

«Έβλεπα ότι δεν είχε μακροζωία αλλά έλεγα εντάξει, είναι της φαντασίας μου. Είναι πολύ δύσκολο αυτό γι' αυτό κανένας αστρολόγος δεν προβλέπει τα δικά του».

Να θυμίσουμε ότι, ο 25χρονος γιος της αστρολόγου Μπέλλας Κυδωνάκη πέθανε από ανακοπή καρδιάς τον Μάρτιο του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση