GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καβγάς Δένδια - Παππά... για τον Γκέμπελς - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής μεταξύ του Χρήστου Παππά της Χρυσής Αυγής και του Νίκου Δένδια της Νέας Δημοκρατία...


Ανέβηκαν οι τόνοι στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής μεταξύ του Χρήστου Παππά της Χρυσής Αυγής και του Νίκου Δένδια της Νέας Δημοκρατίας. «Μπορώ να προτείνω μια λύση και να συσταθεί το ΕΣΡ δίνοντας αυτή την αρμοδιότητα στη Νέα Δημοκρατία», είπε ο κ. Παππάς απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και πρόσθεσε: «Γιατί κ. πρόεδρε είναι η πέμπτη φορά που συνεδριάζουμε και η ΝΔ πάντα κάτι θα βρει».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο κ. Δένδιας που τόνισε: «Εγώ θα αντιπρότεινα κ. πρόεδρε να δοθεί απευθείας στον Δρ. Γκέμπελς η αρμοδιότητα, όπως θα έκανε η Χρυσή Αυγή, αν κέρδιζε ποτέ την κυβέρνηση».

Ο κ. Παππάς του απάντησε: «Ο Γκέμπελς έχει πεθάνει δεν ξέρω αν θέλετε να τη δώσετε εσείς στον μακαρίτη τον Βάισμαν και τις εξυπνάδες αυτές σου είχα πει να τις πεις στην Κέρκυρα και όχι σε μένα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση