GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ συνεργασία του ΚΙΔΗΣΟ με "Δημοκρατική Συμπαράταξη"...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Η αποκλειστική είδηση που δημοσίευσε το PRESS-GR για την άμεση δρομολόγηση της συνεργασίας τ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

Η αποκλειστική είδηση που δημοσίευσε το PRESS-GR για την άμεση δρομολόγηση της συνεργασίας του ΚΙΔΗΣΟ με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, προκάλεσε αίσθηση και θετικά σχόλια από πολλά στελέχη και φίλους των δύο χώρων ειδικά στο διαδίκτυο. Όμως δημιούργησε ζήλιες λόγω της αποκλειστικότητας  καθώς και μερικές … αναταράξεις κυρίως σε εκείνα τα στελέχη που δεν μπορούν να ξεπεράσουν το διχαστικό παρελθόν, πρόσφατο και παλαιότερο και τώρα προσπαθούν να αποτρέψουν, από διαφορετική αφετηρία κάθε πλευρά, την προσέγγιση.

Πέραν των τυπικών δηλώσεων, ότι δηλαδή … όλα γίνονται στο φως της ημέρας (το δημοσίευμα πουθενά δεν κάνει λόγο για μυστικές συναντήσεις ή παρασκήνιο (!!!) όπως κάποιοι ανόητοι ή ζηλόφθονες έσπευσαν να πουν και να γράψουν), η ουσία όχι μόνο δεν διαψεύστηκε, αλλά, τουναντίον επιβεβαιώθηκε επισήμως με την καθαρή διατύπωση ότι «όπως έχει προαναγγελθεί θα υπάρξουν σχετικές πρωτοβουλίες του Γ. Παπανδρέου»!

Όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ χωρίς επιστροφή και αυτό φαίνεται να γίνεται δεκτό με ικανοποίηση από τη συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΔΗΣΟ, που βλέπουν ως ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ την συνεργασία των δύο κομμάτων, μαζί με τη ΔΗΜΑΡ και τις Κινήσεις Πολιτών, που τώρα συγκροτούν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ.

Αυτή η προοπτική είναι απολύτως αποδεκτή τόσο από τη Φώφη Γεννηματά και τον Γιώργο Παπανδρέου, όσο και από την συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών των δύο κομμάτων, που βλέπουν ότι μόνο μαζί μπορούν να πετύχουν μια αξιοπρεπή πορεία, ιδιαίτερα τώρα που χιλιάδες πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εγκαταλείπουν μαζικά τον ΣΥΡΙΖΑ και… ψάχνονται.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα και αυτοί που ενοχλούνται από όσα έχουν δρομολογηθεί και αυτό συμβαίνει και στους δύο χώρους.

Στο ΠΑΣΟΚ κάποιοι που έγιναν "Βενιζελικότεροι του Βενιζέλου", δεν θέλουν με τίποτα τη συνεργασία με το ΚΙΔΗΣΟ, φοβούμενοι ότι θα αλλάξουν εις βάρος τους οι συσχετισμοί, αφού θα ενισχυθεί η «αριστερή πτέρυγα» αλλά και η Φώφη Γεννηματά κατά κάποιο τρόπο θα αποκτήσει νέους συμμάχους και μάλιστα στελέχη πρώτης γραμμής, όπως είναι τα βασικά στελέχη που ακολούθησαν τον Παπανδρέου διαφωνώντας με τον Βενιζέλο.

Φυσικά, δεν είναι σίγουρο ότι αυτά τα στελέχη -πολλά από τα οποία… μπατάρουν Δεξιά-, εκπροσωπούν τον ίδιο τον Β. Βενιζέλο, ο οποίος αφενός σιωπά, αφετέρου ενδιαφέρεται πρωτίστως για την πολιτική δικαίωσή του η οποία ήδη επέρχεται με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Από την άλλη, στο ΚΙΔΗΣΟ ενοχλούνται κάποια μικρά και μεσαία στελέχη που… πωρώθηκαν μετά τη διάσπαση, και βλέπουν ως ήττα μια τέτοια συνεργασία, προτιμώντας να παραμείνουν ένα "γκρουπούσκουλο" δίχως πολιτική προοπτική και παραγνωρίζοντας την αδυναμία του ΚΙΔΗΣΟ να υπάρξει αυτόνομα, γεγονός που καθιστά μονόδρομο επιβίωσης τη συνεργασία με τους πρώην συντρόφους τους.

Συμπερασματικά, η συνεργασία προχωράει βήμα προς βήμα και την επικροτεί η συντριπτική πλειοψηφία σε όλη την Ελλάδα.

Και, φυσικά, για να είμαστε εξηγημένοι, το δημοσίευμα του PRESS-GR είναι καθόλα αξιόπιστο, γιατί βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά, σε ρεπορτάζ και όχι σε εικασίες, γεγονός που πέραν όλων των άλλων ενόχλησε όσους έχουν συνηθίσει να δημοσιεύουν… φιλτραρισμένες ειδήσεις από τα κομματικά μαγειρεία, ονομάζοντάς το αυτό δημοσιογραφία, τρομάρα τους…

2 σχόλια

  1. Αφού κάνεις την ρεπορταζάρα πως και δεν πήρες χαμπαρι ολόκληρο δελτίο τύπου, μου λες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούτε βλάκες... ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΣΑΣ ΛΈΝΕ ΤΈΡΑΤΑ... ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΕΊΣΤΕ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΏΛΟ ΠΑΣΟΚΟΙ...

    Πρώτο: Σε αυτή τη χώρα είμαστε λίγοι. Και ως εκ τούτου λίγο – πολύ γνωριζόμαστε…

    Δεύτερο: Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ως υπουργός (!) Υγείας (!!!) δήλωνε ότι «σιχαίνεται τους κομμουνιστές» και καλός φίλος του συνομιλητή της Χρυσής Αυγής, του Μπαλτάκου, ο οποίος ως γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δήλωνε ότι «γεννήθηκε και θα πεθάνει αντικομμουνιστής».

    Τρίτο: Ο «σιχαίνομαι τους κομμουνιστές» Γεωργιάδης, ο αντιπρόεδρος του Μητσοτάκη, είναι το ίδιο πρόσωπο που έχει πάρει τη σκυτάλη της διακίνησης της θεωρίας «όλοι μαζί τα φάγαμε». Ίσως είναι κι αυτός ένας λόγος που ωθεί τον Πάγκαλο – τον γνήσιο εκφραστή του «όλοι μαζί τα φάγαμε» – να τάσσεται αναφανδόν υπέρ του Μητσοτάκη (και του αντιπροέδρου του).

    Τέταρτο: Ο Γεωργιάδης είναι το ίδιο πρόσωπο που δηλώνει «μνημονιακότερος» του Τόμσεν. Που ενώ ψηφίζει μνημόνια που κόβουν μισθούς και συντάξεις ζητά να διαγραφούν τα χρέη της ΝΔ προς τράπεζες. Που διατείνεται ότι για χρεοκοπημένο κράτος φταίει ο λαός και όχι αυτοί που το διαχειρίστηκαν. Και που ισχυρίζεται, δείχνοντας τους κομμουνιστές, ότι «αυτή είναι η Ελλάδα, γι’ αυτό καταστραφήκαμε, εσείς μας καταστρέψατε»! Προφανώς, δεν κυβερνά ο κ.Γεωργιάδης, κυβερνούν οι… κομμουνιστές, και συνεπώς αυτοί φταίνε για το 1,5 εκατομμύριο άνεργους και για τα 600.000 υποσιτισμένα παιδιά στην Ελλάδα....

    Πέμπτο: Ο «σιχαίνομαι τους κομμουνιστές» Γεωργιάδης προέβη σε νέα ανάλογη δήλωση καλώντας μας εμμέσως να ακολουθήσουμε το παράδειγμα που επικρατεί σε άλλα μέρη του κόσμου, αφού, όπως είπε, «σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή»... Παλιότερα είχε αποδώσει τα τρυφερά αισθήματά του απέναντι στους κομμουνιστές στο γεγονός ότι «σιχαίνεται τον ολοκληρωτισμό».

    Κάτι μας λέει ότι εκείνο που – πραγματικά – σιχαίνεται από τον «ολοκληρωτισμό του κομμουνισμού» ο Γεωργιάδης, είναι τούτο: Η ολοκληρωτική και αδιαπραγμάτευτη εναντίωση των κομμουνιστών απέναντι στον μαύρο ολοκληρωτισμό τον οποίο ο κ.Γεωργιάδης εκπροσωπεί.

    Ας δούμε, λοιπόν, τι ακριβώς «σιχαίνεται» ο λάτρης των φασιστών τύπου Ορμπάν στην Ουγγαρία και των ναζί στην Ουκρανία (εκεί που όντως εφαρμόζεται το όνειρο του Γεωργιάδη να οδηγούνται οι κομμουνιστές σε διώξεις και φυλακές), αλλά και με τι ακριβώς σαλιαρίζει ο
    Γεωργιάδης:α) Ο εν λόγω πριν μεταπηδήσει στη ΝΔ ήταν επιφανές στέλεχος του ΛΑΟΣ. Το 2006 στις περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος νομάρχης Αθήνας με το ΛΑΟΣ...

    Όμως στις ίδιες ακριβώς εκλογές, το 2002, και στο ψηφοδέλτιο του (τότε) κόμματός του στο οποίο ηγείτο ο (τότε) αρχηγός του, ο Καρατζαφέρης, φιγουράριζαν 4 ονόματα χρυσαυγιτών. Οι Κολιός Βασίλειος, Παπαδημητρίου Μιχάλης, Σκάντζος Νικόλαος και Παναγιώταρος Ηλίας (ναι, ο γνωστός…). Οι δυο τελευταίοι, μάλιστα, όπως διαφήμιζε το (τότε) κόμμα του Γεωργιάδη δεν ήταν «απλοί» χρυσαυγίτες. Ήταν μέλη της ΚΕ της Χρυσής Αυγής. Ουδέποτε αισθάνθηκε την ανάγκη (τότε) ο Γεωργιάδης να εκφράσει την «σιχασιά» του για τον ναζιστικό ολοκληρωτισμό που είχε βρει στέγη στο (τότε) κόμμα του…

    Τότε που η εφημερίδα της «Χρυσής Αυγής» (19/9/2002) διαφήμιζε τους υποψηφίους της για την υπερνομαρχία Αττικής, που είχαν βρει στέγη στο ψηφοδέλτιο του Καρατζαφέρη και του ΛΑΟΣ, κόμματος (τότε) του Άδωνι Γεωργιάδη… (η φωτογραφία είναι από το «jungle-report.blogspot.gr»].


    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΊΡΕΣΤΕ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΚΑΙ ΖΑΝ ΚΟΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση