GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΟΣΙΩΣ! Η γιατρός-πορνοστάρ που γουστάρει τον Πολάκη...

Χτυποκάρδια στην Πάτρα για τον Παύλο Πολάκη! Νεαρή γιατρός που σπούδασε και πήρε πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Πάτρας και στη συνέχεια έγινε...

Χτυποκάρδια στην Πάτρα για τον Παύλο Πολάκη! Νεαρή γιατρός που σπούδασε και πήρε πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Πάτρας και στη συνέχεια έγινε πορνοστάρ, δηλώνει πως τον θεωρεί τον πιο σέξι πολιτικό και τον… ποθεί κολασμένα!
Η Αφροδίτη Αδάμη, όπως σημειώνει το dete.gr, δηλώνει ενθουσιασμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ και όπως λέει όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει δημοσιογράφος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Από τον ρόλο μου σαν γιατρός κρατάω το γεγονός ότι ο πιο sexy πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης που είναι (κατά κάποιο τρόπο) προϊστάμενός μου. Γουστάρω Πολάκη μου…!», λέει χαρακτηριστικά.
Αξίζει να σημειωθεί πως η 24χρονη Αφροδίτη πέρασε από τις πρώτες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και πήρε το πτυχίο της με βαθμό 6,13 (καλώς). Παράλληλα, η νεαρή κοπέλα ονειρεύεται να ζήσει την απόλυτη απελευθέρωση στα πλατό της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών, κάτι το οποίο αποτελούσε τον διακαή της πόθο από πολύ μικρή ηλικία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση