GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας: Αναγκαία η πλήρης επιστροφή όλων των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ - ΒΙΝΤΕΟ

«Η ΝΔ αντιμετωπίζει συνολικά την κυβέρνηση με εξαιρετική καχυποψία και αυτό έχει να κάνει με την τακτική της επί μακρά σειρά μηνών. Απο...


«Η ΝΔ αντιμετωπίζει συνολικά την κυβέρνηση με εξαιρετική καχυποψία και αυτό έχει να κάνει με την τακτική της επί μακρά σειρά μηνών. Αποτέλεσε κορύφωση της κυβερνητικής πρακτικής και προκάλεσε ζημία η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου με την εκδήλωση πλήρους ασέβειας στο θεσμό του ΣτΕ» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας και πρόσθεσε ότι η επιλογή υποψηφίου προέδρου του ΕΣΡ έγινε, όχι από τον πρόεδρο της Βουλής αλλά από τον Πρωθυπουργό, γεγονός που αποτελεί ευθεία παρέμβαση στα της Βουλής.
Ο κ. Δένδιας αναφερόμενος στην τροπολογία, σχολίασε ότι εάν η κυβέρνηση επιθυμεί πραγματικά την επίλυση αυτού του προβλήματος οφείλει να έρθει σε συνεννόηση με τα κόμματα και παρέπεμψε στην πρόταση της ΝΔ.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υπογράμμισε ότι με βάση την τροπολογία της κυβέρνησης γίνεται λόγος σε αναστολή του άρθρου 2Α και δεν γίνεται καν λόγος ακύρωση και τόνισε την ανάγκη για πλήρη επιστροφή όλων των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ και να ακολουθήσει στη συνέχεια η επιλογή των κατάλληλων προσώπων για το ΕΣΡ.
Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση