GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρναούτογλου: Να μην ασχοληθούν ξανά τα περιοδικά με μένα - ΒΙΝΤΕΟ

Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως η σχέση του με τα περιο...


Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως η σχέση του με τα περιοδικά έχει τελειώσει.
Ο παρουσιαστής τόνισε: "Δεν ασχολούμαι πια με τα περιοδικά, έχω περάσει στην επόμενη κλίμακα, ζήτησα συγγνώμη, δεν θέλω να ξανασχοληθώ, δεν θα ήθελα καθόλου. Δεν κάνω καν φωτογραφίσεις. Θα τους παρακαλούσα πάρα πολύ να μην ξανασχοληθούν και με μένα".
"Είμαι αυτός που παρακαλούσε στο παρελθόν να τον βάλουν στα περιοδικά όταν ξεκινούσα. Εκτιμώ πολύ τη δουλειά τους. Έχουμε καταπληκτικά περιοδικά για την Ελλάδα. Δε θέλω, δεν γουστάρω, δεν ξαναέχω αυτή τη διάθεση. Το πέρασα, το ζήτησα, πλήρωσα, νομίζω ότι έχω φύγει από το ταμείο και δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα, ούτε μου χρωστάνε", συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση