GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο υπουργός Δικαιοσύνης για τα capital controls- ΒΙΝΤΕΟ

Για την αποκάλυψη της εφημερίδας "Αγορά" ρωτήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης π...


Για την αποκάλυψη της εφημερίδας "Αγορά" ρωτήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.
Η εφημερίδα, που κυκλοφορεί με τίτλο «Eισαγγελική έρευνα για τα capital controls»,  αποκαλύπτει ότι οι δικαστικοί λειτουργοί, υπό άκρα μυστικότητα, καλούν μάρτυρες και συλλέγουν στοιχεία που καταδεικνύουν πώς φθάσαμε στο κλείσιμο των τραπεζών τον Ιούνιο του 2015.
"Κι εγώ από τον Τύπο το πληροφορήθηκα, διότι η Δικαιοσύνη προχωρά μόνη της και ανεξάρτητα από το υπουργείο. Αν έχει εξέλιξη, θα δούμε τα πορίσματα", είπε ο κ Παρασκευόπουλος.
Ερωτηθείς αν είχε επίσημη ενημέρωση για το θέμα, τόνισε: "Δεν ενημερώνεται ο υπουργός Δικαιοσύνης από την εισαγγελία με ένα μηχανισμό για τις διώξεις που ασκούνται".


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση