GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ! ΜΠΛΟΚΟ στους πλειστηριασμούς...

Την αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολα...

Την αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος σε συνεδρίασή της σήμερα Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016, απαιτώντας από την ελληνική πολιτεία και από όλο το πολιτικό και δικαιϊκό σύστημα να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις προκειμένου να επιλυθεί το μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών και ειδικότερα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και να διασφαλίσει τη νομιμότητα και την ομαλότητα της διαδικασίας.

"Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι επιτέλους να ισχύσει η νομιμότητα με ένα ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο για τους πλειστηριασμούς" δήλωσε  ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Γεώργιος Ρούσκος. "Πρέπει όχι μόνο η Πολιτεία αλλά και όλο το ελληνικό πολιτικό σύστημα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν γίνεται να θυμώνουν, να γκρινιάζουν και να τσακώνονται και να γίνεται η διαδικασία του πλειστηριασμού αρένα" πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι οι συμβολαιογράφοι έχουν βρεθεί στη μέση αυτής της διαμάχης.

Ερωτηθείς αν η αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς θα αφορά μόνο σε αυτή την Τετάρτη ο κύριος Ρούσκος δεν απέκλεισε να έχει περαιτέρω συνέχεια. "Υπάρχει πιθανότητα να έχει και συνέχεια. Τα συλλογικά μας όργανα θα συνεδριάσουν μέσα στην εβδομάδα για να αποφασίσουν".

Οι θέσεις της ελληνικής Συμβολαιογραφίας για το ζήτημα των πλειστηριασμών θα παρουσιαστούν σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 12.00μ.μ. στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση