GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήπιε τόσο πολύ που δεν ήξερε που βρισκόταν και κάλεσε την Πυροσβεστική

Ένα απίστευτο, τραγελαφικό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στα Χανιά, πιο συγκεκριμένα ένας Χανιώτης μικρός σε ηλικία προφανώς κάπου γ...


Ένα απίστευτο, τραγελαφικό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στα Χανιά, πιο συγκεκριμένα ένας Χανιώτης μικρός σε ηλικία προφανώς κάπου γλεντούσε άλλα είχε πιει τόσο πολύ που κατέληξε να μην ξέρει που βρισκόταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, χθες το βράδυ η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων έλαβε μια κλήση από κάποιον Χανιώτη ότι ήταν μεθυσμένος και είχε χάσει τον προσανατολισμό του ενώ ο ίδιος ανέφερε ότι ήταν κάπου στον Μανολιόπουλο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μαζί με την πυροσβεστική ξεκίνησαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή ωστόσο ο ίδιος...άφαντος!
Οι έρευνες σταμάτησαν και ξεκίνησαν πάλι το πρωί ως που οι αρχές έλαβαν κλήση από κάποιο συγγενικό πρόσωπο του αγνοουμένου, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό ενώ ανέφερε ότι ο ίδιος το πρωί πήγε και πήρε από το σημείο τον συγγενή του και τον μετέφερε σπίτι.
Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος είναι καλά στην υγεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση