GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταγγελίες στο ΑΤ Ομόνοιας

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου, προκάλεσε η καταγγελία ότι πέντε ανήλικοι πρόσφυγες α...


Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου, προκάλεσε η καταγγελία ότι πέντε ανήλικοι πρόσφυγες από τη Συρία έπεσαν θύματα εξευτελισμού από αστυνομικούς στο ΑΤ Ομόνοιας.
Ο κ. Ζαγοραίος έδωσε ήδη παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας την οποία ανέλαβε ο Εισαγγελέας Γιώργος Νούλης.
Τα πέντε παιδιά, ηλικίας 9 έως 14 ετών, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να έχουν τσάντες με στολές και πλαστικά όπλα για μια θεατρική παράσταση και προφανώς για αυτό τον λόγο προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου παρέμειναν για περίπου 7 ώρες.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί δέχθηκαν σεξουαλικά υπονοούμενα και ρατσιστικά σχόλια, έπεσαν θύματα εξευτελιστικών πράξεων, κρατήθηκαν σε κελιά μαζί με τοξικομανείς και ποινικούς κρατούμενους, ενώ δεν είχαν πρόσβαση σε πόσιμο νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση