GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το στοίχημα της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Λάρισα

Μετά τις κάκιστες εμφανίσεις απέναντι σε Ηρακλή (0-0) και Ολυμπιακό (3-0), το κλίμα έχει αντιστραφεί πλήρως στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο Τι...


Μετά τις κάκιστες εμφανίσεις απέναντι σε Ηρακλή (0-0) και Ολυμπιακό (3-0), το κλίμα έχει αντιστραφεί πλήρως στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια βρέθηκε στο κατώφλι της εξόδου και πιθανότατα θα το περάσει αν απόψε το αποτέλεσμα ή έστω η εμφάνιση της ομάδας στο δύσκολο ματς με την ΑΕΛ στη Λάρισα (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) δεν είναι αυτά που… πρέπει. Αντιθέτως, μια νίκη ίσως να αποτελέσει αφετηρία για να γυρίσει η ψυχολογία, καθώς θα φέρει την «Ένωση» ισόβαθμη του Παναθηναϊκού στη δεύτερη θέση και μόλις στο -2 από τον Ολυμπιακό διατηρώντας τη στη μάχη του τίτλου. 

Ο προπονητής της ΑΕΚ αντιλαμβάνεται την πίεση που υπάρχει, αλλά φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αφήσει στην άκρη τη συντηρητική του φιλοσοφία και να παίξει περίπου φουλ επίθεση. Όπως προέκυψε από τις δοκιμές, ο Γεωργιανός τεχνικός προσανατολίζεται σε σχήμα 4-3-3 με μοναδικό «κόφτη» τον Γιόχανσον και εσωτερικούς μέσους τους Μάνταλο και Μπακασέτα. Ο Αραβίδης θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ θα πλαισιώνεται στα άκρα από Χριστοδουλόπουλο και Πλατέλλα. Στα μετόπισθεν θα βρίσκονται Ανέστης, Ντίντακ, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιος. Ο τελευταίος αντικαθιστά τον τραυματία Λέσκοτ, ενώ πέραν του Άγγλου στόπερ θα λείπουν επίσης ο τιμωρημένος Πατίτο και οι τραυματίες Σιμόες, Βάργκας και Ντίας. 

Η παράδοση της ΑΕΚ είναι θετική στη Λάρισα, καθώς έχει νικήσει στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της με πιο πρόσφατο παράδειγμα το περσινό 0-5 για το Κύπελλο. Συνολικά σε 34 αγώνες μετρά 16 νίκες, έχει χάσει 12 φορές ενώ έξι ματς έχουν έρθει ισόπαλα.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση