GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΠΟΙΑ δικαστική απόφαση-βόμβα βγήκε (σήμερα) κατά του Πολάκη...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-Gr βγήκε σήμερα Τρίτη μια δικαστική απόφαση - βόμβα κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π....

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-Gr βγήκε σήμερα Τρίτη μια δικαστική απόφαση - βόμβα κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη. Πρόκειται για την απόφαση του ΣτΕ με την οποία ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η απόφαση του υπουργού για την αλλαγή διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ την περασμένη άνοιξη. 

Την προσφυγή είχε καταθέσει στο ΣτΕ ο πρώην υφυπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος ο οποίος είχε τοποθετηθεί πρόεδρος στο ΚΕΕΛΠΝΟ το 2015 μετά την ανάληψη της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. 

Ο κ. Πολάκης είχε προχωρήσει αυθαίρετα στην αντικατάσταση της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ  λόγω διαφωνιών για τον τρόπο πρόσληψης γιατρών και νοσηλευτών στις ΜΕΘ. 

Το ΣτΕ είχε συζητήσει την προσφυγή αλλά παρά την παρέλευση πολλών μηνών δεν είχε προχωρήσει στην επίσημη έκδοση της απόφασης. Αυτό, όπως έμαθε το Press-Gr, έγινε τελικά σήμερα δια της καθαρογραφής της απόφασης που δικαιώνει τον κ. Γιαννόπουλο και αποτελεί κόλαφο για τον κ. Πολάκη. 

Σημειώνεται ότι περίπου προ μηνός το Press-Gr είχε αποκαλύψει πρώτο με ρεπορτάζ της Σμαράγδας Κοκκόρη ότι το ΣτΕ, στην κεκλεισμένων των θυρών, διάσκεψη που έκανε τάχθηκε υπέρ του κ. Γιαννόπουλου και εκκρεμούσε η δημοσίευση η οποία αναμενόταν εκείνες τις ημέρες. Πέρασαν μερικές εβδομάδες μεν, αλλά η σημερινή εξέλιξη αποτελεί  (άλλη μια) επιβεβαίωση για το Press-Gr...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ (28 σελίδων) βγαίνει σε βάρος του Π. Πολάκη!

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη. 

1 σχόλιο

  1. Να ποιοι πλιατσικολόγησαν την Υγεία...

    Τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτει το δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών” σχετικά με τα πεπραγμένα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Μάριου Σαλμά, αναδεικνύουν πως το μοναδικό δόγμα των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ήταν το "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει"», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


    «Όπως αποκαλύπτεται, ο Μ. Σαλμάς, εκτός από το να υπερχρεώσει το Δημόσιο με τη συνταγογράφηση της διαγνωστικής αρθροσκόπησης γονάτου, την οποία υπερκοστολόγησε κατά 300%, χρησιμοποίησε την ιατρική του ιδιότητα υπογράφοντας μέσα σε έναν χρόνο 550 παραπεμπτικά για την εν λόγω εξέταση, τα οποία... παρέπεμπαν στο διαγνωστικό κέντρο που συστεγαζόταν με το ιατρείο του, το οποίο, όλως τυχαίως, ανήκει στον γαμπρό του, Αθανάσιο Αρβάλη!»..

    Aναφέρει στην συνέχεια η ανακοίνωση προσθέτοντας: «Υπενθυμίζεται ότι για τα παραπάνω είχε φροντίσει η υπουργική απόφαση της 22 Δεκεμβρίου 2014, με την οποία ο τότε υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης και ο τότε αναπληρωτής υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος υπέγραψαν απόφαση με την οποία αποδέχτηκαν τη σχετική απόφαση της Ολομέλειας του ΚΕΣΥ για την εν λόγω εξέταση με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 2014....

    Υπενθυμίζεται επίσης ότι στις 19/2/2015, ο ΙΣΑ χορήγησε άδεια λειτουργίας σε ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο (κάτι το οποίο δεν προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία), δηλαδή σε αυτό του γαμπρού του κ. Σαλμά»....


    «Τα παραπάνω αναδεικνύουν την καταστροφή που επέφερε στη χώρα η διακυβέρνηση από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Αυτοί που σήμερα κουνάνε το δάχτυλο για τις ελλείψεις στην υγεία είναι οι ίδιοι που πλιατσικολόγησαν το Δημόσιο έχοντας μοναδικό μέλημα την εξυπηρέτηση συγγενών και φίλων.

    Τι έχει να πει άραγε για όλα αυτά ο διαπρύσιος θιασώτης της διαφάνειας πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης; Αναμένουμε εξηγήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση