GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει το δράμα γνωστού τραγουδιστή

Δύσκολες ώρες περνούν ο γνωστός Πορτορικανός τραγουδιστής, Wisin και η σύζυγός του Yomaira Ortiz Feliciano, αφού η νεογέννητη κορούλα τ...


Δύσκολες ώρες περνούν ο γνωστός Πορτορικανός τραγουδιστής, Wisin και η σύζυγός του Yomaira Ortiz Feliciano, αφού η νεογέννητη κορούλα τους «έφυγε» από τη ζωή.
Μόλις ένα μήνα αφότου καλωσόρισαν την κόρη τους Victoria, ανακοίνωσαν ότι εκείνη δεν τα κατάφερε να παραμείνει στη ζωή.
Η κόρη του τραγουδιστή γεννήθηκε με την τρισωμία 13 (σύνδρομο Patau) μια σπάνια γενετική διαταραχή που προκαλεί μια σειρά γενετικών ανωμαλιών.
«Σε ευχαριστώ Θεέ μου για αυτόν τον ένα μήνα ζωής, για τον ένα μήνα της Victoria. Ο Θεός δίνει και ο Θεός παίρνει, ευλογημένο το όνομα Του. Πριγκίπισσα Victoria, θα σε ξαναδώ στον παράδεισο. Τι πόνο έχω Θεέ μου, σε παρακαλώ βοήθησέ με. Σε αυτή τη στιγμή θέλω να ευχαριστήσω εκατομμύρια ανθρώπους που προσεύχονταν για την οικογένειά μου και τη μικρή μου Victoria. Σας ευχαριστώ για τη γενναιοψυχία σας και τα λόγια σας… θα συναντήσουμε το Θεό κάποια στιγμή. Μόλις έχασα την πριγκίπισσά μου!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram.
Από την πρώτη στιγμή, το ζευγάρι είχε ζητήσει διακριτικότητα από τα Μέσα, και ενημέρωνε τους fans του για ό,τι είχε να κάνει με την εξέλιξη της υγείας της κόρης του.

Ο Wisin και η γυναίκα του έχουν άλλα δύο παιδιά, τη Yelena, 9 χρονών, και τον Dylan, 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση