GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο ερωτικός Δρ Ντίνος, που τον έδιωξαν από τα εγκαίνια της ΝΔ

Πιο διάσημος από ότι ήταν (λέμε τώρα) έχει γίνει ο Δρ Ντίνος, ο γιατρός –πορνοστάρ του Σειρηνάκη, που πριν τρεις ημέρες έφαγε «πόρτα»  ...


Πιο διάσημος από ότι ήταν (λέμε τώρα) έχει γίνει ο Δρ Ντίνος, ο γιατρός –πορνοστάρ του Σειρηνάκη, που πριν τρεις ημέρες έφαγε «πόρτα»  από την ασφάλεια της ΝΔ, όταν βρέθηκε μαζί με το πλήθος έξω από τα νέα γραφεία του κόμματος, για τα εγκαίνια.
Ο «γιατρός» του έρωτα στεκόταν έξω από κτίριο, λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση. Η εμφάνισή του όμως θορύβησε τους διοργανωτές, που τον έκριναν υποπτο (!) και κάλεσαν την αστυνομία για να τον απομακρύνει.

Σήμερα, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού για την περιπέτεια του: «Με τη Νέα Δημοκρατία έχω σχέση εθελοντική. Δεν γνώριζα ότι υπήρχε εκδήλωση εκείνη τη μέρα. Απλά είδα κόσμο να συγκεντρώνεται και πήγα να δω τι συμβαίνει. Ήρθαν κάποιοι άνδρες της ασφάλειας και πολύ ευγενικά με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί μου είπαν ότι με πήγαν στο τμήμα γιατί μαζί μου δεν είχα ταυτότητα ή διαβατήριο».
Ποιος είναι ο Δρ Ντίνος
Σύμφωνα με το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα της Sirina, o "γιατρός" μπορεί να γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε όμως στο Παρίσι και το Βέλγιο. Να πως περιγράφει ο ίδιος με τον μοναδικό του τρόπο την απόφασή του να ασχοληθεί με το πορνό: "Το 2008 μπήκα σε ένα κύκλο εγκοινωνισμού. Παρακολούθησα μαθήματα στην σχολή υποκριτικής Δρυίδα (ΠΟΦΠΑ), ενώ  ενσωματώθηκα σε επιχειρηματικές, πολιτιστικές και άλλες ποιοτικές κοινωνικές ομάδες. Το πορνό απλά προέκυψε στη ζωή μου".
 Χόμπι του είναι το σκάκι, η γεμoλογία, ο αθλητισμός, το διάβασμα και η εκτροφή περιστεριών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση