GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Είμαι σοκαρισμένη, κάθε λέξη του Τσίπρα έσταζε μίσος

Βαθύτατα προβληματισμένη, ενοχλημένη και σοκαρισμένη, μετά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, δήλωσε ότι είναι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη ...


Βαθύτατα προβληματισμένη, ενοχλημένη και σοκαρισμένη, μετά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, δήλωσε ότι είναι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

Όπως εξήγησε η κ. Γεννηματά, αυτό που τη σόκαρε «ήταν το μίσος που έσταζε από κάθε λέξη του πρωθυπουργού», ενώ άφησε αιχμές και για τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «από τη μεριά του νομίζει ότι μπορεί να επιταχύνει με αυτόν τον τρόπο το να γίνει πρωθυπουργός. Εγώ έχω πει πάρα πολλές φορές, ότι το "φύγε εσύ, έλα εσύ" δεν οδηγεί σε λύση για τα προβλήματα του ελληνικού λαού και της χώρας».

Μείζον ζήτημα για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι η αδυναμία συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων καθώς, όπως είπε, «ο πρωθυπουργός επέλεξε να κόψει κάθε περιθώριο συνεννόησης και συζήτησης με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις. Επιλέγει την πόλωση και την απομόνωση, μπας και καταφέρει να κρατηθεί λίγο παραπάνω πρωθυπουργός σε αυτήν τη χώρα. Διαλύει και καταστρέφει ό,τι χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στην περίοδο της Μεταπολίτευσης στην Ελλάδα».

«Χρειαζόμαστε εθνική γραμμή, χρειαζόμαστε εθνική αυτοπεποίθηση, χρειαζόμαστε συνεννόηση, χρειαζόμαστε εμπιστοσύνη στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και τη κριτική του κ. Τσίπρα, η κ. Γεννηματά απάντησε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να κρύψει τίποτα και δεν θα υπερασπιστεί κανέναν εάν αποδειχθεί ότι έχει ζημιώσει το δημόσιο συμφέρον. Αλλά δεν μπορεί κανείς να συκοφαντεί, πριν η δικαιοσύνη αποφανθεί.

Επίσης, χαρακτήρισε την απόφαση του Eurogroup πολιτικό μήνυμα που θα πρέπει να το αντιληφθεί ο κ. Τσίπρας, γιατί η αδυναμία της κυβέρνησής του και η ανικανότητά του οδηγούν τη χώρα στο αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση