GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα"

Στις εγκαταστάσεις του νέου υπερσύγχρονου campus του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και A...


Στις εγκαταστάσεις του νέου υπερσύγχρονου campus του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και Ambassador του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Παναγιώτης Γιαννάκης, προσκεκλημένος για να μιλήσει στους σπουδαστές ΜΜΕ & Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και στους νέους ενδιαφερόμενους, εγκαινιάζοντας τη σειρά ομιλιών που διοργανώνει η σχολή.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην ενδιαφέρουσα face to face ομιλία που έκανε σε αρκετούς νέους, παιδιά του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Νίκαιας αλλά και σε αθλητές αρκετών λαρισινών ομάδων (παραβρέθηκε σχεδόν σύσσωμο το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΛ) δήλωσε πολλά και ενδιαφέροντα που «κέρδισαν» όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε και για τις αρχές του αθλήματος του μπάσκετ, λέγοντας ότι πρέπει να αγαπάει όποιος παίζει το άθλημα τον συμπαίκτη του γιατί το άθλημα είναι ομαδικό αλλά και τον αντίπαλό του γιατί χάρη σ’ αυτόν βελτιώνεται και τεστάρεται. Χωρίς αντιπάλους και συμπαίκτες δεν μπορεί να παίξει ενώ αναφέρθηκε στη χρυσή χρονιά του Ευρωμπάσκετ και στην οικονομική ώθηση που έδωσε στη χώρα μας.
Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του ευλογημένο που έπαιξε μπάσκετ καθώς γύρισε όλο τον κόσμο όχι μόνο ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του και οι φίλοι του ενώ τόνισε «ότι τα όνειρα κάθε ανθρώπου πραγματοποιούνται μόνο αν υποφέρει, αν πονάει γι’ αυτό που αγαπάει».
Εγκωμιαστικός ήταν ο επίλογος για τον πρόεδρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, κ. Ντίνο Ροδόπουλο και τον σύμβουλο διοίκησης, κ. Βαγγέλη Ροδόπουλο για το επίπεδο των εγκαταστάσεων της σχολής, που αποτελεί «στολίδι» για τη Θεσσαλία.
Ο κ. Ντίνος Ροδόπουλος δήλωσε με τη σειρά του ότι η επίσκεψη του Παναγιώτη Γιαννάκη  συνδυάστηκε και με την πανελλήνια μέρα σχολικού αθλητισμού ενώ σύντομα και άλλες προσωπικότητες από άλλους χώρους θα μιλήσουν στους νέους και τις νέες, προσωπικότητες που έχουν ηγετικές ικανότητες και μπορούν να εμπνεύσουν τη νεολαία που έχει ανάγκη από σωστά πρότυπα.
Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν η συνάντηση του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον συμπαίκτη του στην εφηβική ομάδα του Ιωνικού Νικαίας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Λάρισα, Θεόδωρο Καραπέδη.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400
www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση