GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΡΙ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ

Από τον  Ευριπίδη Μπίλλη.  Κύριοι Βουλευτές, Αν και κατά την ταπεινή μου γνώμη μου κακώς ο κ. Πολύδωρας δέχτηκε να συνεργαστεί με...

Από τον Ευριπίδη Μπίλλη. 


Κύριοι Βουλευτές,

Αν και κατά την ταπεινή μου γνώμη μου κακώς ο κ. Πολύδωρας δέχτηκε να συνεργαστεί με την κατοχή,. δεν είναι αρεστός από στις Βρυξέλλες, που τις εκπροσωπούν όλοι οι φωνασκούντες και μη φωνασκούντες κατοχικοί.

Ίσως ο Βύρων Πολύδωρας έπεσε και στην παγίδα του Δρα και να δώσει ευκαιρία σε όλους να «κάψουν» τον πατριωτισμό του, συκοφαντώντας τον εν χωρώ όλοι μαζί οι κατοχικοί.

Ακούστε τον κατωτέρω από το 1:50 για να αντιληφθείτε τι είπε για τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής ο Πολύδωρας, που αγωνιά για τη σωτηρία του Ελληνισμού από τα νύχια του νεοναζιστικού φασισμού και των κατοχικών υπηρετών του.

Πριν ακούστε την «ευρωπαΐστρια» και συνεπώς νεοναζίστρια Δούρου (όπως και όλοι οι φωνασκούντες που υποδούλωσαν την Ελλάδα) , να κραδαίνει τον μπαμπούλα του ναζισμού.

Που είναι στην πράξη η ίδια αυτό που θεωρητικά κατηγορεί άλλους η κατοχική «χανούμ». Τουρκιστί (εκεί σπούδασε τυχαία;;) κυρία.

Επίσης διαβάστε αποσπάσματα από το βιβλίο του Βύρωνα Γ. Πολύδωρα «ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ;»

http://www.real.gr//Files/Articles/Document/261730.pdf

Για αντιληφθείτε γιατί οι Βρυξέλλες με τους εδώ και εκεί (Παπαδημούληδες και ΣΙΑ) υπηρέτες τους, του κήρυξαν πόλεμο.

Είχε προηγηθεί όλων το 2006 ο Κωστάκης, που τον είχε καρατομήσει τότε όταν είπε το «η πόλις εάλω» από τους λαθραίους των Βρυξελλών και όλων των από τότε εδώ υπηρετών τους (http://www.paron.gr/v3/article_print.php?id=41757&colid=37&catid=33&dt=2009-05-31 )

Κρίμα που έπεσε στην παγίδα του Δρα. Ακούστε τον από το

Βύρων Πολύδωρας στην πρωϊνή εκπομπή του κ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. από το 1:50

http://beta.antenna.gr/webtv/watch?cid=_e6_l_h_eoa_l_e_no%3d

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση