GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ από τον παιδόφιλο με το αγγελικό πρόσωπο

Αντιμέτωπος με τα ισόβια δεσμά είναι ο Robert McGregor από το Εδιμβούργο της Σκωτίας, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό τριών μικρώ...


Αντιμέτωπος με τα ισόβια δεσμά είναι ο Robert McGregor από το Εδιμβούργο της Σκωτίας, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό τριών μικρών αγοριών. Τα τοπικά μέσα αποκάλυψαν σήμερα το πρόσωπο του κατηγορούμενου προκειμένου και άλλα θύματα να καταγγείλουν τον βιαστή με το αγγελικό πρόσωπο. 

Ο ίδιος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όχι μόνο ασελγούσε στα κορμάκια ανηλίκων, αλλά κινηματογραφούσε τις φρικτές του πράξεις και έστελνε το υλικό σε άλλους παιδόφιλους. Ο McGregor σχεδίαζε και εκτελούσε τα άρρωστα σχέδιά του με εξαιρετική ακρίβεια. Προσεκτικά και ύπουλα, κέρδιζε την εμπιστοσύνη οικογενειών σε τέτοιο βαθμό που οι γονείς εμπιστεύονταν τα παιδιά τους στα χέρια τους. Εκείνος όμως είχε άλλες βλέψεις. 

Πριν μερικά 24ωρα, ο 35χρονος ομολόγησε την ενοχή του για τα αδικήματα τα οποία τον βαραίνουν και πλέον αντιμετωπίζει τα ισόβια δεσμά. Στο δικαστήριο κατέθεσαν και μέλη των οικογενειών που τα παιδιά τους έπεσαν θύματα - ανάμεσά τους είναι δυο αγόρια τριών και έξι ετών. 

"Θα μπορούσες να πας για ποτό μαζί του. Δεν είναι ο τύπος του παιδόφιλου, ένας γέρος με καμπαρντίνα... Είναι ένα αθώο και αγνό ζώο. Είναι ένας φρικιαστικός άνθρωπος. Ήταν ένας σκληρά εργαζόμενος νέος που έδινε χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά προφανώς ήταν όλα βιτρίνα", κατέθεσε μέλος οικογένειας που δεν κατονομάζεται.  Ο ίδιος περιέγραψε πώς κέρδισε την εμπιστοσύνη τους: "Ερχόταν για δείπνο και αργά και σταθερά, κέρδιζε την εμπιστοσύνη μας. Προσφερόταν να κρατήσει τα παιδιά για να μας βοηθήσει. Όλα φαίνονταν τόσο φυσιολογικά, σαν να ήθελε να βοηθήσει πραγματικά. Τα πήγαινε σινεμά, για ψάρεμα, για κάμπινγκ...".

Η δράση του ξεκίνησε το 2001 και διακόπηκε από την αστυνομία η οποία εισέβαλε στο σπίτι του στο Inverness όπου εντόπισαν πάνω από 800 βίντεο και 2000 φωτογραφίες με υλικό παιδοφιλίας.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση